Windows tråk

Jag vet inte varför jag alltid ska hålla på och lägga tid och pengar på sånt här tråååk. Att stirra på Windows som uppgraderar är lika kul som att gå till tandläkarn. Men resultatet är alltid kul! Just nu är det mitt Ultimate 32 som ska blir 64! Vad gör man inte för en extra GB ram..


Suikoden III / the Elder Scrolls


Natsukashii.

Men inget intro har någonsin berört mig så som The Elder Scrolls III; Morrowind.
Kan ni tänka er att det är mindre än 2 veckor kvar tills TES V; Skyrim!?


Ensam hemma


Jag roar mig själv hemma när Yuji är ute med jobbet, jag fick äntligen hem en väska i veckan som inte bara är stor nog för min DSiLL men har även plats för min DSlite!


Pokemon matte = fredagskväll

Kagome!

Världens bästa dricka, yasaiseikatsu100.
Original, den till höger, går alltid att köpa på McDonalds eller få till Happy mealen man min facorit är den lila och är för tjejer, den innehåller allt sånt som vi behöver men har väldigt svårt att fånga upp själva. Så får man dom gratis genom att dricka och man blir pigg och gladd!
Jag älskar seikatsu!

Jobba sent med Yuji


Yuji jobbade sent igår och ringde mig vid 10 tiden på kvällen, då var han alldeles trött och hungrig stackarn så jag cyklade över med middag och höll honom sällskap. Vid 12 tiden sen hade han jobbat klart och vi cyklade hem. Då hade jag fått fram över 30 ägg! Produktiv kväll :D

Nabe middag!

Yujis pappa har varit och hälsat på och sov här från torsdag till fredag.
På fredagen vid lunch gick han och jag och mötte upp Yuji utanför hans jobb och gick och käkade tillsammans. Tokyo är rätt känt för sin soba så dom ville äta det medan jag inte alls är något fan av soba alls. Jag tycker det är rätt vidrigt. Det är som att käka fullkorns pasta.. sandpappersnudlar med andra ord. Så jag åt lite nabe istället vilket är säsongsmat på vintern i Japan för att det är varmt (och vädret är det inte). Och nu är Yuji så sugen på nabe att han står och lagar middag i köket.. han har till och med bestämt att han ska göra nabe spadet själv.

Och jag är sååå hungrig.


Det var sjukt gott!


FREDAG!


Äntligen är det fredag! Jag jobbade tre timmar idag sen har jag suttit och hostat och tyckt synd om mig själv. Man skulle kunna tro att jag har en unge på dagis med alla förkylningarn jag drar på mig!

The Sims!


Jag sitter i nattmörkret och spelar The Sims Apartment Pets!

Jag älskar The Sims oavsett form, favoriten är ju naturligtvis The Sims till datorn, vissa skulle nog säga första men jag håller inte riktigt med, alla versionerna är likabra och det är bara roligt att det blev mer och mer avancerat speciellt med familjeträden och barnen. Det kommer allit att förbli samma spel i slutändan så!

Förutom varenda version av The Sims 1 - 3 så har jag även spelat The Sims på PSP och älskade det!
Det var lite annorlunda än det The Sims vi är vana vid, det var samma design och så men det var mer ett rollspel med en story man skulle följa. Den var så klockrent, precis The Sims upp i dagen, som att man för en gångs skull fick se en film om en av de skumma grannarna som redan bor där när man flyttar in. Det var skitkul!


Btw så är jag helt tokig i mit DSLL, best buy! Den är helt grym, det är härligt att ha lite större skärm nu när man inte kan trycka i en HDMI kabel i ett DS.

Pokemon apps!


Så det lär inte bli mycket sömn för mig på ett tag, speciellt inte sen jag hittat ännu mer appar som bara gör Pokemon tränanden ännu simplare.. två appar som jag kan rekommendera är:


Pokemon EV helper har tyvärr inte lagt in info för Generation 5 än men det lär komma, annars har den koll på alla EV stats för Generation 1 - 4 och eftersom man ständigt hoppar mellan Generationer så är det smidigt att ha! PokeDex+ har koll på alla Pokemon!
Det goda nyheterna också är att jag har fixat klart min "Mijumaru" till mitt G5 team, det är så himla mycket pysslande innan man kan sätta igång men nu har jag bestämt move sets och hela baletten, jag funderar även starkt på att inte låta den utvecklas efter stadie 2 för jag tycker den är coolast då:


På tal om Pokemon, Yuji och jag var förbi Pokemon Center i lördags när vi var på väg till Akihabara och jag fick tag på världens ballaste trainer bag. Perfekt storlek för plånbok, ds, nycklar osv och bara asball.

Nya skor!

Nya skor!


Iförrgår gled jag runt lite i Shibuya efter lunch och snubblade in på en skoaffär, jag har haft så sjukt ont i fötterna på sista tiden, speciellt när jag står så mycket på jobbet och mina skor är rätt utslitna så jag tyckte det var dags för ett nytt par. Jag är helt värdelös på att köpa skor, det är verkligen en tjejgrej som jag suger på, så det var på tiden.

Och till min stora mega förvåning så såg jag i affär nummer tre Skechers skor i inget mindre än BOOTS stuk! Skechers tone up skor är ju sånna där skor med konstig sula som det känns som att man ska ramla framåt i.. men det dom gör är att se till att man går ordentligt, bränner maximalt med kalorier (and whatnots) och är som att vandra på moln för fötterna. När jag var i Sverige sist fick jag prova mammas och blev helt såld bara det att vanliga Skechers är vanliga gympadojor och det är inte alls min stil att gå runt med. Så gissa om jag blev lycklig när dom små, ursöta boots! Det blev t om att jag köpte ett par vinröda istället för svarta!


Dom är helt grymma att gå i, jag har SÅ ONT I FÖTTERNA efter mina jobb skor men det försvinner direkt när jag sätter på mig dom, så mjuka och rak och fin i ryggen blir man!

Mina mornar i ett nötskal.


Precis såhär ser mina mornar ut.
Inte konstigt att jag inte varit i tid sen jag bodde hemma med mamma och hade skolplikt.

Här är hela videon, i HD också, skitkul!


5am breakfast

Jag skulle behöva få min kära man tillbaks..


.. såhär såg det ut vid 5 i morse hemma hos mig, party time!
Så fort jag inte har ett stort, stabilt BERG som håller mig i schack så flyttas mitt dygn fram 6 timmar, det slår aldrig fel. Å ena sidan så gör det inte mig så mycket, jag älskar småtimmarna, 2 - 5 på morgonen är det mysigaste timmarna på dygnet. Men tyvärr så passar inte den här dygnsrytmen in så bra när man börjar skolan 9 på morgonen.

Men! Idag har jag tur, det är röd dag i Japan och jag börjar jobba klockan 3!
Det är en perfekt dag i mina ögon!

När jag kommer hem från jobbet vid halv tio så kommer Yuji vara hemma, så mysigt, honom har jag saknat!

Ensam lördag!

I morse åkte Yuji och han kommer inte hem förrän på måndag kväll. Han har två bröllop att gå på i helgen i Kyoto och tur som jag har så slipper jag åka med men det betyder också att jag blir alldeles ensam och olycklig hemma. Det är så tomt och trist utan Yuji att jag bara var tvungen att gå ut och äntligen köpa ett DSLL ;D


Så nu ser lördagen lite ljusare ut :D


Så liten och söt min Lite blev :)
Som att spela Pokemon på widescreen!


ps: Budou Cola från Sapporo, MUMS!?

Inte sooooova!!

Klockan är halv fem på morgonen och jag är vaken av den enda anledningen att jag har detoxat i typ 8 dagar och sen idag druckit 3 öl och sen tryckt i mig godis som Sophie skickat från USA när hon var där nu. Noll socker tolerans.

Såhär bortskämd är jag :D


Så istället sitter jag och sorterar papper för mitt Visum för nu börjar det bli dags igen, jippie, den 18:e oktober går det ut så den 18:e oktober kan ni räkna med att få höra en rapport om att jag infunnit mig på immigrationsverket. Det stället och ADD går inte hand i hand kan jag säga, det är så tråkigt att jag börjar gråta av bara tanken så utan deadline blir det inte mycket gjort.


Det najsa skulle vara om jag får ett 3 årigt visum så jag slapp springa dit på ett tag men jag har aldrig sån tur och några barn har jag heller inte så chansen känns rätt liten. Om man får 1 år eller 3 år verkar vad vi kan se vara helt random i stort sett, vilket humör personen är på.. typ.. sen hur det egentligen ligger till det vet jag inte.

Bowling kväll med jobbet!

IY McDonald's spöar BP McDonald's!
Eller egentligen inte.. vi var alla rätt så värdelösa, haha.



Vi tog in hjälp till båda restaurangerna så alla var vi lediga torsdag (vilket förklarade varför jag var ledig idag trots att jag fyllt i att jobba som alltid, förvirrade mig först) till och med Tenchou-san var med!



Några härliga, blurriga, iTouch bilder :D

Här har vi Tenchou-san som delar ut McCards och priser till dom som lyckades att inte tappa klot, snubbla på golvet och sträcka olika muskler man inte visste man hade.

Efteråt drog vi tjejer till Saizeriya för att göra det tjejer är bäst på, snacka strunt!
Och på tal om McCards!!


Mitt kom äntligen i går!
McCards är som present kort som man kan köpa till McDonald's, dom är värda 500 yen och man får växel tillbaka i form av pengar. Jag klickade hem ett för endast 100 yen från Ponpares kampanj och nu äntligen kom det! Jag betalade alltså endast 100 yen för 500 yen. Det är alltid himla najs :D

Ny soil!

I måndags var det projekt "Soil" här hemma. Ur med alla fiskar och sen köra igång. Jag hade extrem tur att Yamato killen ringde innan lunch precis och frågade om jag var hemma, han kom en kvart senare med mitt paket istället för vid 3 tiden. Det tog längre tid än ja trodde att få ordning!


Svart vatten!



Nu är det bara att hoppas på att Änglarna kan låta bli att dra i mina växter så dom har en chans att rota sig.

Jag fick också 10 små gröna neon tetror levererade men dom var så otroligt mycket mindre än jag räknat med! Det var 10 små bebisar! Dom är alldeles för små för att simma med Änglarna så dom får stanna kvar i karantän lite längre än vanligt för att tjocka till sig lite och växa lite på längden så dom inte blir fiskmat :)
Sen får dom joina mina 3 linslusar i huvudtanken :)

Klart slut tisdag.

Nu har jag byggt upp mitt fort, (fort:)


Som jag ska krypa upp i och sova. Jag vet inte varför jag sover ju såhär men alla har vi ju vår alldeles egna grej.
En annan favorit jag har är att sova kors över sängen, eftersom den är så stor så spelar det ingen roll åt vilket håll jag ligger, mina 162 cm har ingen chans mot sängens 180. Yuji är dock mindre förjust i mitt begär att sova vågrätt medan han ligger lodrätt som vanligt folk.



Idag har jag slitit på jobbet, att ta en paus på 3 veckor, 4 egentligen eftersom jag var ledig förra veckan också, från ett jobb som är på samma nivå som en hinderbana är inte någon bra ide. Jag hade så ont i fötterna de sista 40 min att jag skuttade omkring som en ful ballerina. Idag gick gratis hamburgar kupongen ut så halva landet kom in springandes till våran underbemannade restaurang för att se till att dom fick deras gratis burgare.


Någon som kan finula ut vilken våning vi är på? ;D

Nått mitt mål!

Världens bästa känsla!



Hur ska man någonsin kunna sätta sig i skolbänken och ge sitt allt efter att man fått känna hur underbart grymt det är att jobba och tjäna sina egna pengar? Jag började jobba extra på McDonald's för att jag själv ville jobba ihop pengarna till mitt körkort, som kostade 293 000 yen, och nu med min lön som kom in så har jag äntligen nått mitt mål!! Det känns helt otroligt! Jag har slitigt och kämpat för de här pengarna! Ah så grymt det känns :)

Det är annat än att sitta i ett dammigt klassrum dag ut och dag in och vara lika nyttig som en amöba i öknen.

RSS 2.0