Inte sooooova!!

Klockan är halv fem på morgonen och jag är vaken av den enda anledningen att jag har detoxat i typ 8 dagar och sen idag druckit 3 öl och sen tryckt i mig godis som Sophie skickat från USA när hon var där nu. Noll socker tolerans.

Såhär bortskämd är jag :D


Så istället sitter jag och sorterar papper för mitt Visum för nu börjar det bli dags igen, jippie, den 18:e oktober går det ut så den 18:e oktober kan ni räkna med att få höra en rapport om att jag infunnit mig på immigrationsverket. Det stället och ADD går inte hand i hand kan jag säga, det är så tråkigt att jag börjar gråta av bara tanken så utan deadline blir det inte mycket gjort.


Det najsa skulle vara om jag får ett 3 årigt visum så jag slapp springa dit på ett tag men jag har aldrig sån tur och några barn har jag heller inte så chansen känns rätt liten. Om man får 1 år eller 3 år verkar vad vi kan se vara helt random i stort sett, vilket humör personen är på.. typ.. sen hur det egentligen ligger till det vet jag inte.

Kommentarer
Postat av: Sandra i Osaka

Härligt med nytt godis! Tycker det finns massor med spännande gott här i japan men längtar efter en eftersändning med lakrits hemifrån!

2011-10-08 @ 11:06:01
URL: http://osakalove.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej :)

Jag har en fråga: Efter nian funderar jag på att åka som språkstudent till Japan men jag undrar om det finns någon åldersgräns? Jag är 15 men jag tänkte vänta tills jag fyllt 16 med att åka dit om det går. Tar skolor in så unga elever som jag eller måste jag vänta tills jag fyllt 18? :)

2011-10-08 @ 12:39:41
URL: http://nihonforever.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love

Oh, segt att behöva ansöka om visum igen. Men härligt med godis!



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-10-08 @ 15:52:25
URL: http://sakuradesu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0