Brumbrum

Dagarna flyger förbi rätt fort.. jag har inte kunnat jobba på hela veckan eftersom jag är bannad från jobbet
(hah det är en helt egen historia) så jag har haft tid för körskolan. Med allt som har hänt iår som tagit tid från mig så hade jag glömt hur kul det är att köra bil. Jag har redan kört 3 timmar, utanför skolan! Ute i trafiken! Teori lektionerna är väl mindre roliga men det skulle vara jobbigt att gissa sig fram.
Eftersom det inte var så många på skolan idag lyckades jag klämma in en körlektion innan jag hade två lektioner, igår körde jag två timmar i vintermörker medan det regnade så att köra mitt på dagen i dagsljus var najs.
Sista timman fick vi dessutom fylla i vår karta som vi fick när vi fick körkortstillstånd, nu har den alla 3 olika rutter som uppkörningen kan vara. En del av uppkörningen verkar vara att planera sin egen körning, jag är lite lost om jag ska vara ärlig men det verkar som att vilken väg som helst är okej så länge målet är det samma.

Försovit mig igen.

Jag hade planerat en rätt busy day idag, först ville jag vakna runt halv 9 och åka till körskolan, klämma in några teori lektioner och kanske ha tur och få en "kyanseru machi" alltså att något ställer in sin körlektion så kan jag bara ta den istället, det fungerar alltid garanterat.

Men istället verkar det som att jag ännu en gång sovit igenom alarmklockan och jag vaknar vid lunch. Suck, så tråkigt, ville verkligen köra ute på dom riktiga vägarna men jag har ju jobb vid 4 och ens dag blir så himla förkortad då.

Men jag är ändå tacksam över att jag slapp det här:






Jag blir gråtfärdig bara jag tänker på det.
Har verkligen ingen ork med morgonrusningen den här veckan!

Karimenkyo!


Har precis varit och fixat för mitt Karimenkyo som körkortstillstånd heter på japanska!
Så jäkla härligt!
Nu ska vi ut på vägarna och härja, mouhaha.

Det är lite olika regler som gäller nu, jag måste övningsköra en timme och sen ta en kurs i första hjälpen som skolan har. Sen ska jag ut och köra igen men måste matcha vissa körlektioner med vissa teorilektioner.

Nu hoppas jag att inget mer händer i år så jag kan få det här gjort.. jag vägrar göra något annat tills jag har körkortet så jag kan bli klar. Det ska inte behöva ta ett helt år!

Yuji sitter fast i trafiken såklart, men så fort han kommer hem ska vi ut och äta yakiniku för att fira att jag är halvvägs äntligen!

Hängig men spännande vecka!

Imorgon är den en del som behövs fixas.
Jag kan nog åka till immigrationen och hämta upp mitt nya visum, det borde vara färdigt nu och dessutom har jag klarat teorin för körkortstillståndet så det måste jag iväg och skriva under och validera mellan 4-5!

Men idag fick jag t om ringa jobbet och sjukanmäla mig, jag har dragit på mig något jätteskumt som har gjort mig hänging i över en vecka, feber har jag också men ingenting bryter riktigt ut. Nu har jag bara otroligt ont i huvudet och är väldigt gnällig och hängig.
Alltid ska det komma så olägligt, det kan aldrig komma när man skulle vilja vila i alla fall!


Tur att jag hann lämna in mina skattepapper till jobbet i helgen innan det här bröt lös, så slipper jag stressa över det.

Tisdag morgon

Jag är uppe med tuppen och väntar på att min order av Whitelines ska komma. Jag hade turen att hitta en leverantör i Japan som hade i lager (så jag slipper vänta flera veckor) och som hade fri frakt.

Den här lilla ärtan håller mig också sällskap.


Whitelines!

När jag var i Sverige sist så passade jag på att köpa ett nytt block, jag måste ha ett block som agerar allt i allo, där jag skriver ner allt sånt som min hjärna egentligen borde komma ihåg men den är ju så lat så det finns inga ord för det. Jag är rätt petig och brukar ta någon halvtimme åt att välja. Jag tyckte whitelines lät lite roligt och testade det.. nu är jag heeeelt hooked. Jag kan inte använda blacklines block längre alls. Det är verkligen skönt för ögonen!

Har ni chansen så prova! Jag hittade mitt på rea och det var najs :D
Bild från Rakuten.

Personal Color

'

Personal Color
Sore wa kimi dake no iro

Ny större tank!

Vi har ett nytt akvarium här hemma! Ut åkte det på 60cm och in det på 90!
Det känns så enormt jämfört med det vi hade innan och Änglarna fetdiggar det. Nu har jag nattat dom där inne i köket för det tog 9 timmar för mig att bli klar (klockan på väggen visar morgon x.x) och det är waaay past their bedtime så nu ligger dom och sover. Men imorgon så har dom bekantat sig lite mer med sitt nya hem!


Super Mario Converse!

Både jag och Yuji ligger i sängen och har måndags ångest. Imorgon drar det igång igen med jobb och skola, för min del både och. Jag finner inga ord för hur skönt det känns att eländet snart är över, i februari går jag ut och då ska jag aldrig mer sätta foten i en skola. Nu räcker det!


Men! På den positiva sidan så såg vi den här asballa Converse skon idag på ABC Mart!

RSS 2.0