Slutbloggat!

Nu stanger jag ner den har bloggen och kommer ga over till minbebis istallet!
Nu ar livet jag levde innan snart slut och livet som mamma kommer borja istallet med allt det mysiga som foljer med! Dom av er som har lust att lasa bebistjat far garna folja me!

http://minbebis.com/blogg/tokyobaby/

Tack for dom har aren :)

Vecka för vecka

Slog mig att jag har en liten sånhär som jag klippt ihop. Tyvärr är den lite kladdig då bilderna kommer från min graviditetsbok så det sitter lite pratbubblor och annat vid bilderna men det finns alldeles för få bilder som verkligen visar då dom flesta inte gör så många VUL som det blev för mig!

Jag tyckte det var riktigt coolt att se vad som egentligen hände där inne under de första, crucial weeks när allt verkligen var antingen eller..


Äntligen ledigt!

Nu när körkortet är avklarat så känner jag mig lite vilsen.
Vad ska jag göra nu då?
Det var det sista jag hade att göra på min lista innan bebisen kommer och han kommer inte än på ett tag.
Ska jag bara gå och baka bebis nu? Nej jag får komma på något mindre mål att kämpa för!

Men just nu har vi bara Golden Week, Yuji och jag pratade lite om vi skulle åka någonstans nu när vi har ledigt men nee, vi orkar inte. Vi vill bara göra ingenting.


Så jag har spenderat hela eftermiddagen med lilla Miju och EV tränat.
Så skönt när man kan sitta ner med det man vill göra utan att ha dåligt samvete för teori böcker som bara ligger eller tråkiga läxor.

Sonen håller med och sparkar konstant på DS:et när jag försöker koncentrera mig.

Jag har fått mitt körkort!!

JAG HAR FÅTT MITT KÖRKORT!!

Idag klarade jag sista och största teori provet, ett prov vars resultat var ren tortyr att vänta på!
Teori proven görs fortfarande på papper och i ett rum som säkert rymmer 200 personer. När alla är klara får man komma tillbaka in i rummet till den här fruktansvärda TV skärmen som visar när dom berättar vilka som blev godkända och inte. Som tur är ropar dom inte upp namn utan man får ett nummer som man bär med sig igenom hela processen och det nummer dyker upp på skärmen om du klarat dig.

Efter det trycker dom körkortet på plats så det får man med sig hem samma dag!



Mitt resultat visades inte på TVn då dom ville att jag skulle gå till utlänningsluckan ut i fall att och hämta engelska papper på vad som skulle hända härnäst. Väldigt snällt av dom på ett sätt eftersom många utlänningar konverterar/tar körkort men usch! Jag var helt inställd på att jag fått underkänt och skulle behöva ta om!


Blurrig bild men här är världens finaste lilla plastkort!
Det bruna häftet bakom är mitt Internationella Körkort så att jag ska kunna köra i Sverige.

Mina tips till er som inte har körkort och går och tänker/känner pressen som man alltid gör:

Börja bara ta körkort om du själv känner att du vill och är redo, inte för att du tycker du borde. Då blir det bara ett stressmoment. Att köra bil ska vara kul för det är det verkligen när man gjort valet helt själv!

Shit Gaijin Say!


Humor, haha!
Men så sant, sadly.

RSS 2.0