Asakusa

Idag så gav vi oss av till Asakusa för att få våran mokuji som är som en spådom (vette sjutton va det kallas) över hur året ska bli. Man skakar en avlång metall låda och ut kommer en trä pinne med en siffra på som leder till en av väldigt många små lådor. Inuti ligger ens lilla "spådom" som man sen antingen kan knyta kvar hos templet eller ta med sig hem.
Det var hur mycket folk som helst och massor med polisen som höll ordning på folksamlingarna. Men ändå gick det snabbt och smidigt och efter att vi ätit lunch på en spansk restaurang i Ueno och matat det lilla barnet, var vi på väg hem vid 3-tiden.

Självklart hade vi också sånt jäkla flyt att vi fick ta våran mokuji ur låda nummer 1 och fick också den bästa spådomen av dom alla! I år kommer vi ha massor med tur och allt kommer vara superbra! Det känns grymt nu när vi har råttungen och dessutom ska till Thailand i maj!


Mellandagsrea!

Jag har inte alls gått lös på mellandagsrean så som jag brukar men jag såg dock till att shoppa loss till Shingo och handlade det han saknar i sin garderob för vrakpriset på ett av mina absoluta favorit bebis klädmärken, Villervalla!

Inte bara har kläderna fin passform och känns ordentliga (håller även värmen när vi har det så kallt) dom är så underbara att dom utan tvekan fraktar till Japan!

Finns ju inget roligare än att köpa bebis kläder! Om ungen bara kunde ta och växa så som andra hela tiden påstått att bebisar gör så att man kunde få använda det man köpt och få köpa meeeer!


RSS 2.0