Fredag 26/9

Fredag kväll innan Yuji skulle åka till Kyoto så gick han och jag ut för att äta eftersom han skulle vara borta hela helgen. Jag ville jääättegärna gå till "Arabian Rock" i Shinjuku som har en sån himla fancy fancy ingång och spelar soundtracket till Aladdin om och om igen. Och då gick vi dit : D. Medan vi stod i kö för att få komma in väckte vi också Ken som sovit hela dagen och han drog sig ur sängen för att hänga med oss. Det var jätteskojj, jag älskar japanska izakayas med teman. Det är som "The Lock Up" där dom också iscensätter små saker osv. På Arabian Rock fick jag gnida en lampa som gjorde mig till prinsessa, vad mer kan man begära, haha. Efteråt fick vi och sa hejdå till Yuji vid nattbussen sen tyckte Ken det var en toppen ide att gå till Pure.. det tyckte jag me!


         

Tokyo FM.

Jag hade lite jobb idag, det var riktigt kul, det var ett tag sen jag gjorde något! Jag hade en intervju för Tokyo FM, första gången jag någonsin varit med i radio. Jag fick ett script när jag kom dit och bytte om, eftersom folk på gatan kan se rätt in i studion, och sen var det dags. Jag var inte så speciellt nervös men självklart följde dom inte scriptet och helt plötsligt fick jag frågor som jag inte alls förväntade mig! Det är ju typiskt när jag kände mig så lugn och halvkaxig för allt jag skulle göra var att ha en liten engelska lektion över radion och helt plötsligt behövde jag svara på frågor om hur jag kom i kontak tmed animen Gundam Seed som jag precis sagt att jag gillar fastän jag knappt vet vad den handlar om, haha. Det gick bra ändå och var riktigt roligt, det varade i ungefär 20 min sen var allt klart. Då hade det samlats en massa folk ute på gatan eftersom jag och tjejen som gjort reportaget med migsatt uppklädda i Cosplay kläder. En lite småspännande torsdag, det var riktigt kul : )


1 !



f.d take.bilddagboken.se

Rena Rama Rolf



Känner mig nostalgisk och alldeles varm i hela kroppen. Det är rätt tidigt och jag har lite sådär wannabe ont i huvudet och ögonen känns lite tunga men när jag är vaken vill jag vara vaken. Inge kul att sooova.

Det blir nog sallad och tonfisk och oliver och mums nu, trots att klockan bara är 9.

RSS 2.0