Inga plan till Japan..

Vi var pa en resebyra idag for att andra om varan biljett hem till Kansai airport istallet for Narita men mitt i processen att forsoka fa biljetter bokade och telefonko sa stoppade Italien all luft trafik till Japan helt och inte ens varan original biljett for den 20:e finns kvar. Det var tva jatte tunga timmar och resebyran var verkligen helt fantastiska, jag och Yuji kommer inte att avakta i Europa utan aka hem till Japan sa lange det ar fysiskt mojligt och just nu har vi en ny biljett for den 22:a (landar 23:e) till Osaka airport istallet for Narita. Just nu leker jag tvattmaskin i hotellets badkar, vi har inte nog med klader for att stanna 12 dagar istallet for 9.. hotellet ar fem stjarnigt sa dom kan egentligen tvatta at oss men med alla blackouter och allt som det ar sa kan vi inte alls lita pa varat bank kort och nu borjar vara vaxelpengar ta slut. Imorgon ska vi forsoka komma ivag och se Etna, hon ar oerhort vacker pa avstand.

Kommentarer
Postat av: Miriam

Tur att ni fick biljett!

Alla jag känner i Japan håller ett enormt mod uppe, dom är starka och vet att Japan kommer fixa det här. :)

2011-03-17 @ 00:56:40
URL: http://yamada.blogg.se/
Postat av: lelle

hade en rastlös ledig dag från jobbet i en gruva i australien & trillade in på din blogg, älskar hela grejen me att du packade ihop & drog till japan utan att ens kunna språket. gillar att det finns fler där ute som ser potential i resten av världen istället för att bara sitta hemma i sverige & klaga på allt. pluspoäng! och ha en bra resa från italien förresten

2011-03-17 @ 04:18:27
URL: http://lellle.blogtspot.com
Postat av: Deea

Hoppas allt fixar sig !! Håller tummarna för er!

2011-03-17 @ 10:38:03
Postat av: Emma

Tur att ni fick en biljett, hoppas att det fixar sig!



Kram <3

2011-03-17 @ 10:47:50
URL: http://emmasreflection.blogspot.com
Postat av: Isabelle

Har följt din blogg ett tag nu, väldigt bra!



Mycket hemskt med nyheterna man kan följa från Japan, jag hoppas det kommer ordna sig till det bättre och att det inte händer något med kärnkraftverket så strålning sprider sig. Man känner sig så himla hjälplös av att sitta här hemma, men vårt program på skolan ska försöka samla in pengar, så man kan göra något i alla fall.

2011-03-17 @ 20:00:18
URL: http://isabelleb.blogg.se/
Postat av: Debbie

Vi är också i Osaka just nu.

Om allt har lugnat sig till den 23 ska vi åka hem till Tokyo igen, men just nu är vi här i shinsaibashi och har katterna på ett närliggande katthotell.

Kram!

2011-03-19 @ 02:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0