Gambare Nihon!

Det har blivit mycket battre de senaste dagarna men vi maste alla fortsatta att hjalpa till att sluta med hysterin som media har orsakat. Det ar ingen fara. Japan arbetar dag och natt med att stanga ner Fukushima Daiichi vars reaktorer svarar valdigt bra pa de atgarder som har tagits. Sluta med hysterin, alla maste lugna ner sig for Japans skull. Om inte for Japans skull sa for alla oss manniskor i Japan.

Den storsta oron i Japan ar efterskalven som fortfarande harjar. Den storsta paverkan ar att sa pass mycket strom gar forlorat utan FD.

GAMBARE NIHON!

Vi har antligen fatt bekraftat hemflygningsdatum for den 22 mars, Europeisk tid. Om nu alla kan halla sig i skinnet sa vi far aka hem sa vore det kanon. Mina hander ar alldeles forstorda fran att tvatta klader i handfatet.

Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love

Hoppas på att ni kan åka hem när det är tänk nu... svårt att få en klar bild av vad som händer, känns som att de Japanska myndigheterna inte vill berätta allt medan västerländska medier fokuserar på vad som skulle kunna hända i 'värsta fall'.



Skulle gärna skjuta upp min resa till Japan, men som det ser ut nu så innebär det att jag förlorar de pengar jag investerat i resan.. det blir till att vänta och se.



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-03-20 @ 19:06:42
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Anton

Kämpa på Mimi! Tråkigt att allt detta händer under er smekmånad. Ni får åka en gång till, när allt lugnat ner sig. :)

2011-03-21 @ 07:57:32
URL: http://carlpeterthunberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0