Låång dag och Shit Japanese Girls Say

Alltså, något som självklart har hänt nu när jag har fått barn är att mitt minneskort till systemkameran FASTNAT i datorn. Det sitter alltså fast. Och jag kommer aldrig ihåg att köpa ett nytt när jag är ute. Jag måste komma ihåg det nu när vi har långhelg och Yuji är hemma också och kan påminna mig.. vi har hittills använt videokameran men den hittar jag inte? Ja men ni hör ju.. man är ju helt tappad bakom en igenmossad ladgårdsdörr någonstans.
 
Jag och Shingo har haft så otroligt tråkigt idag. Jag hade tänkt att vi skulle gå till öppna förskolan men lilleman är kinkig och vill bara sitta groda hos mig hela tiden, han går igenom någon fas just nu och det märks väldigt tydligt när han "leker" med sina leksaker. Gymmet som varit ett absolut NEJ hittills gick plötsligt jättebra i 35 min idag, han insåg t om att om han slog på en av leksakerna så plingade den. Det var ju lättare förstått än gjort dock, stackars liten.
 
 
Annars har jag verkligen inte gjort någonting förutom att titta på tvserier. Har haft tid att se alla serier som börjat igen, TBBT, HIMYM, MF osv.. men lilleman har också sovit på mig hela dagen så jag har alltså sett varje avsnitt typ 5 gånger för det har loopat och jag når inte datorn.
 
Jag vet inte vad vi ska hitta på i helgen, leta bilbarnstol tror jag. Vi skulle inte köpa en först eftersom vi inte ens har bil men Yuji har bil i jobbet och den åker vi med en del så nu får det bli en stol, Yuji tycker det är trist att åka ensam till Ikea, Costco.. Costco handlar vi ändå på en gång i veckan.
 
 
 
LIte late night humor, klockan är ändå 2 hos mig. Helt klockren och det sorgligaste är att jag är själv skyldig till att säga en del..

Kommentarer
Postat av: Maria

Känner igen nästan allt de säger i videon... Man känner sig lite träffad om man säger så, haha :)

2012-11-23 @ 02:28:44
URL: http://makitty87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0