En dag med shopping och regn.

Idag har det varit rent skitväder i Tokyo. Det har bara pissat ner regn hela dagen och jag har självklart inte tagit in tvätten på balkongen. Vi åkte hemifrån vid 12 tiden för då regnade det INTE och eftersom vi alla vaknat klockan 11 så hade vi inte förståt vilket piss väder det var. Planen var att vi skulle åka till Babies R us i Ikebukuro men istället åkte vi till den i Yokohama och passade på att åka till Outleten också. Vi var inte hemma förrän vid 8 på kvällen och helt genomsura var vi, det blåste så mycket att paraplyn var helt överflödiga, dom blåste bara sönder. Shingo var den enda som var varm och torr eftersom han legat i vagnen.. somiga har det bra.
 
 
Men prylar blev det! Viktigast var att köpa ett baby gym och en mobil till hans säng (som just nu agerar skötbord) eftersom han börjar bli så stor att han tycker saker är intressant att titta på i mer än 10 sekunder och nu efteråt kan jag säga att mobilen var en hit! Trots att den inte ens har batterier än. Vi köpte även två större gym leksaker, en som ska sitta på vagnen och en som ska piffa upp gymmet lite, men dom får han av oss i julklapp. På outleten gick jag in en vända på Gap också och deras Baby hörna var 1/3 av affären! Så nu har han fått lite extra i storlek 60, han håller ju fortfarande på att växa i 56 men 60 ska nog gå om jag viker upp ordentligt.
 
Imorgon ska vi försöka få upp julgranen som legat i 3 dagar nu tvärs över köksgolvet insvept i tidningar.. hoppas den inte är död..

Kommentarer
Postat av: Julia

Åhh... Vad kul med nya bebissaker! Kan inte du lägga upp fler bilder på Shingo? ^-^

Svar: Det ska jag se till att få upp!
Mimi

2012-11-18 @ 14:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0