Timesale = awesooome!

Jag skulle inte för att jag ooorkade bara inte men nu är jag så sjukt nöjd att jag gjorde det i alla fall.

Det är Rakutens megarea som jag har shoppat loss på, mellan 00:00 och 23:59 idag har dom haft en super rea som inte bara hade låga priser men också dubbla, tredubbla och tiodubbla poäng (som man sen kan använda som pengar). Saken är att min vän Sophie gnällt hela dagen på hur det har laggat och krashat för alla som varit inne och shoppat och jag är bara lat och orkade inte. Men så blev det att jag 23:40 kollade in det hela i alla fall.

Dock av någon anledning var jag inte inloggad som jag brukar vara och kommer inte alls ihåg mina inloggningsuppgifter! För att få vara med i rean var man tvungen att göra en rea "entry" och där bad dom naturligtvis om ens uppgifter, hur ska dom annars veta vem man är liksom. Så hela 5 minuter slösade jag på att gissa lösenordsfrågor och bläddra igenom min gmail. 23:45 var jag redo och insåg att jag inte har en endaste aning om vad jag behöver till ungen...


Men jag tog mig samman och klickade hem några rena lyxprylar som man inte dör utan men som gör livet så mycket lättare! Dom kostar ju annars i vanliga fall lyx priser givetvis men nu kom jag undan så otroligt billigt.

Betalade endast 120kr för en blöjhink som rymmer en hel massa blöjor. Man får en kasett med men jag köpte även 6 refill kasetter för 406kr. Jag kommer ihåg hur vi fick springa med lillebrors bajsblöjor när han var liten, det är ju inget man kan ha i vanliga sophinken.

Sen även något som jag tycker är viktigt men ändå inte livsviktigt egentligen.. en box för våtservetter som värmer upp våtservetterna. Ni vet hur det är så fruktansvärt kallt här inomhus. Sophie berättade för mig hur hennes lilla tjej bara grät av att det gjorde så ont när hon skulle torka henne på vintern. Så en sån gör det mycket lättare än att behöva värma i micron och så. Men den kostar en fin slant.. jag fick den för 214kr!

23:59 klickade jag på beställ knappen.
Sista sekund, mouhaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0