Maaaat.

Jag mår inte speciellt illa som gravid och tyvärr är jag inte speciellt trött heller (hade varit skönt att få vara det då jag knappast är något sov proffs) men hungrig är jag däremot! Det är skumt att kroppen gör så på högvarv och blir så hungrig när man bara behöver runt 300 kalorier extra om dagen för att göda sin lilla favorit parasit.


Och jag tror bestämt att jag plus den lilla halvlingen jag har i magen har på något mystiskt sätt kommit samman och bildat en riktig hel svensk. För det vi är sugna på och vill äta i vårat grisande är Kellogg's Cornflakes och mackor med ost, skinka och gurka! Till detta vill vi ha mjölk.

Det speciella med detta är att jag aldrig aldrig aldrig i vanliga fall äter Cornflakes.
Eller bröd. Eller dricker mjölk.


Vi får givetvis åka till Costco för att livnära mig, det finns Cornflakes i vanliga affärer här men förpackningarna är hälften så små. Dom vi har köpt (såldes i trepack) är nog lika stora som ett svenskt paket (jag tror det i alla fall) men har en stämpel på förpackningen att dom är för "pros". De vanliga förpackningarna räcker bara några dagar.

Bröd köper vi också på Costco för att få ordentliga limpor och inte bara random frallor med risk för konstig choklad fyllning eller röda bönor pasta. Gud va japanerna är värdelösa på bröd!

Det är den stora namn boken som får agera tallrik när jag natt snackar!

Kommentarer
Postat av: Sara Lu

Haha, ja japaner är allt väldigt dåliga när det gäller bröd.



Är mer som snacks än frukost osv. Haha :)

2012-02-18 @ 09:03:41
URL: http://starhoney.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag kanske har missat det... Men vilka namn funderar ni på? :)

2012-02-18 @ 19:40:14
URL: http://pandoransbox.blogspot.com
Postat av: Annika

Hej, Jag studerar japanska och jag undrar om du kan dela med dig om tips på hur man enklare kan lära sig alla kanjin. Hur funkar det lättast för dig?

2012-02-19 @ 15:50:29
Postat av: Tsurashi ~ ツラシ

Yo~

Har inte precis något med inlägget att göra, men eftersom du bor i Japan och har gjort det att tag så undrade jag bara om du kunde "hjälpa" mig med några saker??



Jag är fortfarande väldigt ugn etc men har funderat i stort sett hela mitt liv på att i framtiden flytta dit, men jag undrar, hur är det egentligen?? Jag menar jag har just nu INGEN ANING om hur man söker och fixar saker etc om man vill flytta dit. Är det svårt? Och hur lång tid bör man söka "innan man flyttar" så att säga?? ><''



Och är det svårt att få jobb eller vad man ska säga? Eller hitta "bostad" och få pengar etc etc?? Jag vill helst egentligen flytta så snart som möjligt efter jag tagit studenten, men kan man få jobb och sånt där då eller är det mest "plugga vidare" på något som gäller då, eller...ah??



Tack på förhand~ [om du orkar svara på allt...hehe... sorry för lång kommentar och många frågor TT^TT]

2012-02-19 @ 23:41:06
URL: http://tsurashi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0