Kryddhylla



Vi måste hitta en ny kökshylla nu när både jag och Yuji dragit på oss någon skum krydd-fetish. Vi har en massa kryddor från många länder och det är sjukt kul att använda i matlagning men så fort det skakar lite så brakar hela ställningen ihop. Men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa istället.. bakom spisen finns en liten upphöjning som är i metall så den blir lätt hal av matlagningen. Den är också bara någon decimeter bred så det är lite småsaker jag måste tänka på när jag letar ny hylla och tänka är inte direkt vad jag är bäst på just nu.


******
Jag får lite frågor och kommentarer om elen, priset på elen har inte ändrats sen det som hände och det var inte det som var poängen med mitt inlägg utan att räkningen var lägre än vad vi brukar ha så är det ett bevis för oss att vi använder mindre vilket är vad vi försöker för att spara upp elen inför sommaren då det finns risk att elen tar slut. Jag och Yuji kämpar mycket för att inte använda mer el än vad vi verkligen behöver och planerar att lämna ACn av i sommar då den är en riktig elslukare!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag har också dille på att handla kryddor. Särskilt olika salter. Men jag använder dom nästan aldrig :/

2011-05-18 @ 21:47:33
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: Tiiwh♥

-Svar- : Nämen tack så mycket! :3 Haha läraren blev sur på mig när jag målat klart den för hon tyckte att jag kastade bort min talang eftersom jag inte har tid till att måla på fritiden. D8



Så om jag reser till Japan som turist i kanske 2 veckor så behöver jag inte hålla på med någonting som har med visum att göra överhuvudtaget? Jag bara åker dit alltså? :)



// Tiiwh ♥

2011-05-18 @ 22:16:23
URL: http://khurumi.blogg.se/
Postat av: Elin

Bra att vara energi snål! :D

2011-05-19 @ 00:28:29
URL: http://thegoldenlock.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Kryddor är underbara, jag älskar kryddor! Men som du skriver, man måste ha dem på ett bra ställe, speciellt när man bor i Japan antar jag.

2011-05-22 @ 13:05:09
URL: http://mylifejapan.blogg.se/
Postat av: kiseop

Kryddor är kärlek verkligen, skulle aldrig kunna äta pommes utan all-kryddan som alltid finns i skåpet, eller hamburgare utan grillkrydda.. :))

2011-05-22 @ 20:29:16
URL: http://kiseop.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0