Shinzanmono - Så otroligt bra.

Nu när jag är sjuk så har jag haft tid att se på en hel drama i sträck. Jag är ett stort fan av Hiroshi Abe (han i mitten på bilden) så självklart hade jag hans nya "Shinzanmono" redo att tittas på. 

Det är den absolut bästa drama serien jag har sett.



Den har gått om alla favoriter jag har haft hittills och jag rekommenderar att ni alla bara släpper allt och ser på den, fy fan va det var bra. Inte bara hade den bra budskap, väldigt bra story men också mycket utav den speciella känslan som finns här i Japan när det gäller mat, godsaker och relationer.

Hela dramat utspelar sig och handlar om ett område i Nihombashi (inte så långt ifrån här jag bor så det är här i centrala Tokyo) som är väldigt känt för sina special affärer, så kallade "senmon mise". Det är affärer som oftast gått i generationer och är specialister på det dom säljer. Under Edo perioden i Japan var det här området det största shopping stället i Tokyo. Så fort jag blir frisk så ska jag och Yuji dra oss iväg dit och pröva Ningyocho.. eller kanske ställa oss i kön för Taiyaki. Se på Shinzanmono så kommer ni förstå vad jag menar ;D.

En snabb sammanfattning är att en ny detektiv har börjat hos Nihombashi polisen precis när Mitsui Mineko blir mördad i sin lägenhet. Den nya detektiven löser det här fallet efter sin regel att när en människa blir mördad så är alla de människor runtomkring den personen också offer. Vad hände egentligen?

Kommentarer
Postat av: elin

Woah det dramat låter verkligen intressant! tack för tipset, för har letat efter en ny serie på sistone!



sv: oj då är japan billigare än sverige, här är det 300kr för undersökning och då får man inte me dedicinen till. (X;-_-)

2011-03-01 @ 11:24:14
URL: http://thegoldenlock.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love

Spännande! Kollar inte på dramer, men just det du beskrev med livet, maten och godsakerna lockar massor! Får ta och kolla upp...



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-03-01 @ 12:15:29
URL: http://sakuradesu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0