Älsklings bebisen är OK!

I torsdags natt spenderade jag 6 timmar åt att plocka isär och damma hela laptopen, den var så skitig men tillsammans med ominstallationerna jag gjorde för några veckor sen så är nu burken äntligen helt återställd. Det ser jättefint ut när jag kör tester och förhoppningsvis slipper jag se någon mer blue screen någonsin. 






Jag är lättad över att det gått att fixa, jag är så otroligt nöjd med min dator som nu har blivit två år och ville verkligen inte att vår tid tillsammans skulle börja räknas ned. Jag har en Toshiba Qosmio som är en av de få laptoparna med 18 tums skärm och Toshiba har gjort ett jätte bra jobb med den här datorn! Min model GX/G8H har jag inte kunnat få några ordentliga uppgifter på om den sålts utanför Japan, i sånna fall går den under ett annat namn men är deras (2 år sedan) starkaste speldator men snäppet under samma model med blue ray spelare.



Jag rekommenderar inte att plocka isär en laptop men för dom som har kunskap så var det definitivt värt alla timmar med alkohol lösning och tops i högsta hugg. Det är helt otroligt hur mycket skit som kommer in och gottar sig i en laptop, trots att jag dammsuger och fixar den här maskinen som en galning. Jag uppskattar att jag sammanlagt fick ut runt en golfboll av damm och hår ur datorn (!). Det är betydligt säkrare att städa en desktop, skruva upp chassit och ta av det, men tänk alltid på att avmagnetisera händerna, det är säkrare att vara överförsiktig och vara säker oavsett vad i datorn man tänkt att ta i än att råka förstöra något!


Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love

Oj, vilket jobb! Härligt att den verkar återställd nu då..

http://sakuradesu.blogg.se/

2011-06-13 @ 19:17:34
URL: http://sakuradesu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0