Tv i sovrummet!

Jag har det bra 8)



Äntligen har jag fått en TV i sovrummet. Fram tills nu har vi sovit jag, Yuji och min laptop i sängen och det har väl varit sådär. Med en 180 säng så finns det definitivt plats för min bebis men så kan man ju inte ha det.

För mig som är en riktig video nörd och har med mig allt som jag konstant tittar på alltid i itouchen så satt "Apple Remote" appen helt klockrent! Via min lilla itouch har jag alltså en fjärrkontroll till tvn som egentligen är en datorskärm som jag bara dockar fast laptopen med. Det är helt grymt! Jag är fortfarande vaken, det är ju min grej liksom (tydligen..) men jag har det mysigt i alla fall och åtminstone så är det inte FB och FL som håller mig vaken...

Själva vitsen med tv i sovrummet är att min ljusa datorskärm tydligen ska vara för ljus och med det i sig hålla mig vaken för att hjärnan tar det som dagsljus. Också nu när sommaren kommer så behöver jag få den varma laptopen ur sängen. Two birds with one stone, alltså!

Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love

Ah, bra! Har inte tv i sovrummet vilket känns bra.. Å andra sidan somnar vi i soffan jämt! hahaha



Sv: Ja, visst är den fin!

Usch vad läskigt då!

2011-06-20 @ 21:34:47
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love

Haha, spam från mig med då..

Sv: Oh, men det var ganska mycket ändå.. fick för mig att de inte var SÅ dyra, men kul för er eller ja Yuji!

2011-06-20 @ 21:36:14
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Niles

Nej tyvärr vill jag inte bli din hästkompis :) Smart med den där itouchgrejen, men jag fattade inte är det en tv eller en datorskärm? Kanske är en tv som man kan koppla in datorn i och använda som skärm?

2011-06-20 @ 21:38:34
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: Niles

Haha, va inte ledsen - du kommer nog över det, om inte nu kanske efter lite psykprat i stallet med alla andra hästkompisar ;)

2011-06-20 @ 21:44:01
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag är själv av den sorten att i ett sovrum ska man bara göra två saker, och TV-tittning är inte en av de sakerna! ;) man sover tydligen bättre utan elektonik i sovrummet, så jag har tagit fasta på det. Dessutom blir sexlivet bättre! :D

2011-06-22 @ 15:21:38
URL: http://www.lindamy.se
Postat av: Carolin

Hmm, med FL, menar du Familjeliv eller är det något helt annat? :P

2011-06-30 @ 13:20:14
URL: http://carowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0