Äntligen fått tag i en ipad2 i världens nördigaste land!

Igår var jag och Yuji ute hela dagen och rände runt. Det var rätt lustigt faktiskt och det kommer bilder från det sen! Men det bästa med dagen var i slutet när vi hamnade i Akiba för att hämta ut pengarna vi fått från att återanvänt våra gamla datorer (över 1000 kr fick vi för delarna från våra 5 år gamla maskiner!) och jag känner att jag har lite flyt. Och OM jag hade.

Yuji har önskat sig en ipad i födelsedags present och Yujis födelsedag var dagen då den stora jordbävningen vände upp och ner på vår tillvaro. Det är nu 100 dagar sen och stackarn har ännu inte fått sin present för det finns inte en endaste liten ipad i det här nedrans landet. Okej det är inte sant, men det är väntetid på en svart 64 GB och jag har vääääntat. Det är inte roligt att ljuga och låtsas som att man inte bryr sig varje gång ens älskling frågar lite fint om jag orkat boka en ipad till honom (det ska ju vara en överraskning).

Så igår gick jag in i Apple affären i Akiba och tog tag i en av killarna där och frågade om dom hade en nedrans  ipad som dom så fint skyltar, gapar och skriker om. "Tyvärr" så fanns endast svarta på 64GB(!). Köpt, tack, den tar vi, tackar. Det var en rätt lustig situation där Yuji stod och började vela, jag började vifta med visa kort och gav order med hela handen och den stackars lilla Apple killen som nervöst växlade blicken mellan oss två.. to fetch or not to fetch. Det var bara att putta undan Yuji och ge Apple killen en spark i arslet innan ipaden försvann mitt framför ögonen på mig.

Efter rena rama Modern Family dramat så har jag äntligen kunnat ge Yuji hans välförtjänade, något försenade, ipad.



Den är awesome, jag som är en stor Mah Jong (solitaire) fantast har nu lite svårt att acceptera att jag har "gett bort min ipad" till Yuji i present. Jag menar, kolla va awesome, jag har hela min playboard i knät! Nu vill jag också ha en :(.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag var ute på iPad jakt två veckor sedan..men neeej såklart skulle varenda unge i denna håla få en i Studentpresent så dom var restade överallt - neeeej jag vill inte vänta 2 veckor jag ville ju ha den NU!



Vi får se om det blir en senare..

2011-06-19 @ 14:32:24
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Annica

Åh, jag älskar också mahjong! Spelade det senast igår. Får aldrig nog, det är beroendeframkallande!!:P Grattis till Ipaden:D Det var en fin present!

2011-06-19 @ 20:47:10
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Haha..jo men såklart! Men jag tror det blir superkul, älskar att pyssla och de är ju inte så ofta man får tillfälle till det nu :p



Sv sv: Om dom inte vore så dyra hade jag slagit till utan att tänkta, nu vågar jag dock inte riktigt de om jag nu skulle bli utan jobb i augusti. Bäst att spara slantarna till tuffa tider..

2011-06-19 @ 22:12:32
URL: http://mittdrombrollop.blogg.se/
Postat av: Alexander

Gosh, jag bara dreglar och önskar en Ipad. Sitter typ någon timme om dagen och funderar och kollar upp saker om Ipad på internet!

2011-06-19 @ 23:13:31
URL: http://hitodama.blogg.se/
Postat av: Dani

Du kan ju alltid köpa via nätet och få den fraktad, ^_^ Eller be någon släkting i sverige köpa en till dig?.

Finns ju fler i eu etc ... med tanke på bristen i japan xD

2011-06-20 @ 04:41:44
URL: http://pikiyo.blogg.se/
Postat av: Liza

Vill också ha en!!

2011-06-20 @ 19:33:11
URL: http://liiitza.wordpress.com
Postat av: Tokyo - Love

Nice! ÄR det stor skillnad från ettan (inte för att jag har en sådan, undrar mest)? Får man fråga om priset?



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-06-20 @ 20:35:05
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Lulu

Vad gulligt =D Ibland har min sambo också velat vid sådana tillfällen, då tar jag tillfället i akt och föra igenom köpet- efter det är han glad att jag gjorde det, annars skulle han ångrat sig.

Vill också ha en =D hehe

2011-06-21 @ 11:45:12
URL: http://luluscastle.blogspot.com
Postat av: Jennie

Hej!!

Vad exakt heter spelet?? Har ett liknande på Ipaden men den här såg bättre ut. =)

2011-06-23 @ 17:25:12
Postat av: Lovisa Agneryd

Hej hej vad rolig dina inlägg verkar vara. lär verkligen att läsa på din blogg igen. =P Hoppas du har en rolig helg =P

2011-06-29 @ 03:53:06
URL: http://jade.se/paketresor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0