Akvarium!



Titta vad jag har pysslat med hela eftermiddagen! Äntligen har jag ett akvarium, jag som är så fisk tokig. Det har varit mycket tjatandes om husdjur från min sida men det har varit så svårt, husdjur kräver tid och omtanke och en lägenhet som tillåter dom. Den här tanken är på 18liter så det är ingen bjässe men stor nog, anledningen till att det blir en filter/pump innuti tanken är för att, tja, det var ett set och det passade bra. Då kan man ju även skaffa en sköldpadda i framtiden ;D.

Nu har jag precis startat tanken på sin cykel, efter att jag förstört naglarna med att göra rent sanden såklart, så det tar nog någon dag eller så innan vattnet är ordentligt förberett för att ta TROPISKA FISKAR! Ja! Ni gissade rätt, bebisarna som kommer att få komma hem och bo hos mig om runt två dar är:



Angelfish!

Färg har jag inte riktigt bestämt mig för än men det lutar åt Zebra. Tanken jag har tar utan problem två fullvuxna Angels men jag får lite mixade vibbar om huruvida man ska ha 2, 3 eller 4 stycken. Jag vill inte direkt föda upp några fiskar heller.. Vi får se! Nu är jag bara exalerad över att ha fått upp allt och medans det rengörs och stabiliserar sig så blir det att kolla runt lite efter en schyst lampa, mer växter och lite annat smått och gott som dom kan gömma sig i och leka med!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Akvarium har jag också haft, fast det vi hade var mycket större, det är väldigt vackert med akvarium!

2011-06-25 @ 16:38:31
URL: http://mylifejapan.blogg.se/
Postat av: Sanya

Grattis :D alltid så spännande att få hem husdjur ^^ hoppas det går bra.

2011-06-26 @ 01:04:46
URL: http://sanyasan.blogg.se/
Postat av: Elin

perfekta valet av husdjur om man är allargisk, lägenheten inte tillåter det och om man vill ha fina dekorationer~

2011-06-27 @ 19:53:29
URL: http://thegoldenlock.blogg.se/
Postat av: SessaMyys~

Åh, vad avis jag blir! Vill också ha fiskar! Men närmaste djuraffär som säljer sånt ligger minst 3h bilresa bort (typ 6 t/r). Och jag betvivlar att någon fisk överlever den resan :(

2011-06-27 @ 21:23:51
URL: http://sessamyys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0