Halva första teorin klar ;D

Trots att jag inte fick någon sömn alls inatt så gick körskolan bra. Jag klämde in två teori lektioner senare på kvällen så jag har i stort sett bara åkt fram och tillbaka hela dagen. Men med lektionen jag tänkte klämma in imorgon innan jobbet så har jag 6 av 10 lektioner som jag behöver för att göra provet för Körkortstillstånd! För att få tillstånd att köra med någon annan utanför skolan så måste man ha gått 10 specifika teori kurser och övningskört 15 timmar med skolan, varav 2 med simulatorn.

(Jag hade simulatorn under körlektionerna idag annars hade jag självklart ställt in).



Jag tjuvfilmade lite i klassrummet idag, från handväskan, för att ge en känsla av hur det är här. Det är rena speed läsningen från boken, vi sitter alldeles svettiga med märkpennor och klistermärken och gud vet vad.


Kommentarer
Postat av: elin

Oj vad annorlunda det verkar vara att ta körkort i japan. Typ mkt mer säkerhet och så. Intressant att läsa om

2011-02-25 @ 00:24:21
URL: http://thegoldenlock.blogg.se/
Postat av: FowZie ♥ ~ felicia aulén

duktigt :D

2011-02-25 @ 17:30:40
URL: http://fowzies.se
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Spännande! Hur är det men förståelsen, vet ju att du är haj på japanska.. men är det svårt att hänga med? om det är nya uttryck som jag tänker att det är i bilsammanhang.. skulle knappt hänga med på vad de sa om det var på svenska, haha!



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-25 @ 18:33:28
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Tova

Åh, duktig du är som tar körkortet! Själv känner jag på nåt sätt att kg aldrig skulle klara av det, haha, är så klumpig och skulle säkert få "obsessive thoughts" och köra av vägen typ :P

2011-02-25 @ 20:24:08
URL: http://Trasslet.se
Postat av: Bubbah

Asså.. Blää vad jag kommer att få slita med att lära mig språket xD Dom har ju inte direkt ett alfabet som vi har.. Men du som pluggar Japanska, vad ska man börja med? Tal eller Läsa? Stör mig ständigt på när jag ser japanks Katakana på något papper och jag inte kommer ihåg vad alla tecknen var för nå.. Men när man väl vet vad det står så vet man ju inte vad det står på svenska ^^'' Jag vet, jag skriver jätte flum.. Gomene för det. Men jag hoppas du förstår (aa) Hur lär man sig Japanska? D:

2011-02-28 @ 17:47:14
URL: http://bubbah.blogg.se/
Postat av: Jennie

Så imponerad över att du förstår detta språk. Kommer du kunna använda körkortet i Sverige? Ja alla gånger du är här såklart.....;O)



Hoppas du kryar på dig!!



Kram Kram

2011-03-02 @ 16:51:18
Postat av: Justintindra

Excellent site, added to favorites!! Wonderful and informative web site. I have found much useful information.

2011-06-14 @ 08:51:32
URL: http://justintindra.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0