Sjuuuuuk. Sjuuuk. Sjuuuuuuuk.

Idag slog vi nästan försäljningsrekord igen! Vi kämpade verkligen på! Försäljningen mäts per 30:e min och det krävs ett väldigt samarbete för att vi ska kunna sätta nya rekord, det är inte så mycket om hur många gäster som kommer utan hur många vi kan hantera under 30 min. Ju snabbare det går desto fler kan vi serva.

Jag hade nästan ingen röst, lät som en astmatisk storrökande katt, men det gick rätt bra i alla fall. Dock var jag lite snurrig i huvudet och fem i sju, fem minuter innan mitt pass var slut var jag tvungen att kasta in handduken för det gick knappt att höra vad jag sa.



Och det var inte så konstigt, det här är jag nu! Tog tempen så fort jag kom hem och den låg på 38 grader. Jag har rätt låg kroppstemperatur så 37 är vanlig feber hos mig. Inte konstigt att idag var så tuff men eftersom jag inte har haft ont i vare sig huvudet eller bihålor så förstod jag inte riktigt att jag var dålig. Trodde att jag bara slitit på rösten.

Jag mår bara sämre, nu ligger jag i sängen och öronen har börjat värka. Det blir doktorn imorgon. Som tur är har jag inte jobb och skolan har vi ju vårlov ifrån! Så det blir att ligga i sängen. Usch, tråkigt.

Kommentarer
Postat av: elin

元気になってね!

låter som ett kul system för att få er att jobba så bra som möjligt.

2011-02-27 @ 17:09:47
URL: http://thegoldenlock.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Stackare, segt att bli sjuk men skönt att du har lov (men alltid tråkigt att vara sjuk när man är ledig). Fin fin med masken och allt.. hihi



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-27 @ 18:20:37
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: annsoh



Nu kör jag igång dagens blogg! Gå in och anmäl dig! Du har chansen att bli dagens blogg varje dag! :D

2011-02-27 @ 19:29:53
URL: http://annsoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0