Så sjuk D;

Alltså fy. Fy va dåligt jag mår, när läkaren ska dödsförklara mig sen så kan han bara kolla min näspuls. Jag kröp iväg till sjukhuset och fick en tops uppstucken i näsborren för att testa om det är flunsan jag har men tack och lov testade jag negativt så jag slipper den i alla fall. Men jag är så täppt att jag höll på att kävas på ett kex.



Men jag har fått en fin godispåse! Så här brukar det se ut att vara sjuk här i Japan, här får man faktiskt läkarhjälp oavsett vad man är sjuk för. Man skickas aldrig hem med två alvedon och ett diskret hot om att inte komma och ta upp plats på vårdcentralen om man inte är döende. 

På grund av trycket så kan jag inte ligga ner utan halvsitter mer i sängen, lägger jag mig ner ordentligt på kudden så tror jag huvudet exploderar, det hade ju varit grädden på moset som är min fina måndag.

Kommentarer
Postat av: Emilie

Usch!

Krya på dig kusin!

2011-02-28 @ 09:31:26
URL: http://puxish.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Tack för svar! Skönt att man blir 'omhändertagen' i alla fall.*



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-28 @ 12:04:03
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Haha, glömde helt att svara på dina frågor..

Sv: Ja, det är glutenfritt jag beställer. Sen är sambon vegetarian också, så vi är ett härligt par att bjuda på mat.*

Ang. purikura'n så tyckte jag det var kul att det fanns, men dåligt gjort. Det var ju gratis, men man skulle ju inte velat betala i vilket fall. Hade de haft 'riktig' purikura så hade nog folk gått dit bara därför också.. men det var kanske för dyrt att fixa..?

Nu är det inte så mycket kvar att fixa, fast ändå en del.. känns lite avlägset att vi ska åka. Spec. då jag har en uppsats att skriva klart i princip innan dess.



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-28 @ 16:32:46
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Bubbah

Omg... Ska man flytta till Japan så gäller det väl att inte bli sjuk då.. Det där ser ju ut att vara medicin för en döende eller nå.. omg säger jag bara x)



Men Krya på dig Mimi-san! ;D

2011-02-28 @ 17:33:54
URL: http://bubbah.blogg.se/
Postat av: elin

Hoppas du blir bättre snart, för det låter inte kul att vara så sjuk!! är det inte dyrt med sjukhus i Japan?

2011-02-28 @ 20:38:22
URL: http://thegoldenlock.blogg.se/
Postat av: kickan34

oh va bra! jag blev avsnoppad(!) av en manlig sjuksköterska när jag vill ha läkartid för min ömma fotled, inte fan skulle jag ha en läkartid verkade han säga i det över 9 min långa samtalet som han förklarade, och blablabla... .. Jaja,, ej grej som e bättre i japan just nu,, meen så långt bort! :/ KRAMAR :D



(Krya på dig såklart! :])

2011-04-01 @ 00:37:05
URL: http://kickan34.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0