MTV!



Jag älskar MTV, dom har massor med program som är riktigt kul. Mitt favorit program är Teen Mom tätt följt av 16 and Pregnant som är i stort sett samma sak. Andra bra program dom visar är Parental Control där föräldrarna är trötta på sina barns pojk och flickvänner och väljer två blinddejter till dom och Teen Cribs som handlar om tonåringar med väldigt rika föräldrar och visar en runt i deras hus.

En del av avsnitten kan man se oavsett vart i världen man är men många av Teen Moms och 16 and Pregnant (t ex) är regions blockar på programmen. Det här är jättelätt att gå runt med hjälp av proxy servrar. Jag använder en gratis client som också är det största (HotSpot Shield) och det fungerar asbra. Gratis proxys brukar ha limitation såklart i bandwitdh och en del reklam, det man gör är bara att man slår på den, drar igång videon så den laddar och sen stänger av den. Videon har redan laddats med ett amerikanskt IP så den behöver inte vara på längre. Då kan man titta på programmet med sin vanliga internet hastighet, som för mig t ex betyder inget lagg eller buffering alls.

Kommentarer
Postat av: elin

Håller verkligen med dig om MTV, de har riktigt underhållande program dock tycker jag de är lite... oj, tappade förmågan att använda svenska. Well they insult and makes a fool out of people.



Som i my sweet sixten etc...

2011-02-26 @ 17:41:23
URL: http://thegoldenlock.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Oh, har inte MVT i tv-utbudet längre.. saknar det faktisk. Inte mycket musik längre men roliga och as-kassa shower är ju kul. Fastnade för the city och my sweet sixteen. haha



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-26 @ 18:36:58
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Jojo

Oh...varför har jag inte haft koll på detta!?!? LOVELY! Nu kan jag börja kolla på mina amerikanska program som jag saaaknat - yay!

Thanks dear!

2011-02-26 @ 19:30:39
URL: http://lifebyjojo.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0