Ja juste, det där med jobbet!

Idag har jag arbetat och slitigt. Det slog mig, speciellt efter några kommentarer jag fått, att jag varit lite kryptisk med jobbet och att jag inte kunde jobba på ett tag (tror det var 1.5 - 2 veckor). Jag har inte gjort något dumt, jag har bara varit lite seg som alltid! Jag hade nämligen ingen aning om att man inte fick jobba under ansökningstiden för visum! Och jag förnyade mitt den 18 oktober när mitt gamla gick ut, bara det att ADD som man är så går man inte och hämtar det precis när det är klart utan först ska man ju rulla tummarna ett tag.
Suck.
Hursomhelst, när min chef märkte att jag jobbade utan visum så ställde han in alla mina shift, utan att säga något och jagade iväg mig så fort jag dök upp på kontoret till immigrationsverket. Halvt i uniform! Men tack vare honom så fick jag tummen ur och nu är jag safe igen för ett år innan det är dags att göra om det hela igen!
Idag fick jag nya strumpor också. Och jag beställde jobbar skor. Det har vi inte haft förut och mina håller på att ha ihjäl mina fötter. Jag kom också på att jag tror aldrig jag har tänkt på att riktigt visa min uniform! Att prata om McDonald's strumpor kan nog vara lite konstigt eftersom personalen på svenska McDonald's har långbyxor men här i Japan har vi knästrumpor och kjol. Lite skoluniforms känsla över det hela, det är jättegulligt! Men nu när det är så kallt ute så känns det sådär att behöva gå biten från kontoret till varuhuset... brr!

Kommentarer
Postat av: linda

Spännande med Japan:-) Vad har ni för väder nu ??

/

2011-12-08 @ 19:06:32
URL: http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
Postat av: Elin

Jag vill också till Japan! ^^

Brukar du läsa Fokis blogg?

2011-12-08 @ 20:33:03
URL: http://elinochasa.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha, ja, men just nu så har jag en resa inbokad till Italienska alperna (och så är jag ju bara 14 så...)

2011-12-09 @ 15:15:51
URL: http://elinochasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0