YES nu är jag REDO!



Yesssss!
Jag sket i allt annat jag borde a gjort idag och åkte iväg till körskolan istället för att försöka mig på provet man måste ta för att få sitt kökrkortstillstånd. Och YES jag klarade det, äntligen kan jag få ta det stora riktiga provet så jag får fortsätta köra biiil!

Det har tagit mig månader att komma hit, det var ju inte alls planen men med alla resor och jobb och skola så har det inte gått alls. Jag har varit riktigt stressad över det hela men nu äntligen så klarade jag provet och kan gå vidare!

Nu får allt skjutas upp eftersom vi åker till Sverige redan i övermorgon så det blir när jag kommer hem igen som jag kan dra igång med de riktiga proven och förhoppningsvis snart ha mitt körkort!!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jättegrattis! Är så imponerad av vad du klarar av. Är för mig så förbluffande att någon kan tyda japanska och på det teori. Superduktigt gjort!

2011-08-30 @ 21:32:20
Postat av: Sabina

Jag blir så inspirerad av dig varje gång jag läser din blogg. Du klarar av vardagen fast den är tuff, och i ett helt annorlunda land än Sverige. Jag önskar verkligen att jag hade modet att åka till Japan. För det vill jag verkligen. Du ska ha flera thumbs up! :)

2011-08-30 @ 23:50:41
Postat av: HanneChan

Lycka till! :D

2011-08-31 @ 15:40:06
Postat av: Johanna

Grattis! You go girl!! :)

2011-09-01 @ 22:53:12
URL: http://lifebyjojo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0