Sleep Cycle

Jag har så ont i fötterna. Det är hysteriskt vad ont i fötterna jag har!
Idag är det äntligen fredag och jag hade bara ett kort pass på jobbet idag men sen skolan gick på sommarlov så har jag jobbat heltid 4 - 6 dagar i veckan och idag kändes det verkligen. Det är så att chocken kommer lite efteråt när man går från skola till jobb, idag började jag inte förrän klockan 3 men jag låg medvetslös i sängen till klockan 1, halvsov omvartannat och drömde helt absurda drömmar som säkert skulle få mig inlåst någonstans om jag delade med mig av dom. Men! Helger jobbar jag inte längre så nu blir det två dagar då jag bara ska sitta ner.





På tal om trött så skaffade jag Sleep Cycle appen som ska vara ett mer avancerat alarm som mäter en när man sover och sen hittar det bästa tillfället runt den tiden man vill vakna att väcka en. För att minimera risken att man sover djupt och då mår som man gör när man vaknar. Jag känner mig alltid halft bakis när jag vaknar oavsett men det är väldigt intressant att se statistiken! Mest chockerande var att se hur jag egentligen sover, jag har ett genomsnitt på 5 timmar och 46 minuter!? Kanske är dags att göra något åt det..
Den anser också att jag varje morgon är vaken vid 6 -7 och det kan jag med stor säkerhet säga att jag absolut inte är, då är jag medvetslös men Yuji går upp då så det är nog hans hoppande som triggar appen. den är värd att prova om man känner för det!


Kommentarer
Postat av: Debbie

Vad häftigt! Den skulle jag också behöva tror jag. :)

Synd att man inte har en iphone/ipad.

2011-08-26 @ 17:42:40
Postat av: Victoria

mindre än 6 timmar skulle bara ha omvandlat mig till ett vandrande lik, haha... kanske kan det ha att göra med din ADHD att du sover så lite? :3

Hör till en hel del diagnoser att ha usel sömnrytm~

2011-08-26 @ 22:15:15
URL: http://amagasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0