Ögoninflammation?

Jag jobbar heltids timmar nu när jag har sommarlov, det är skönt att slippa stressa fram och tillbaka mellan hus, jobb och skola men 8 timmar på fötterna får mig verkligen att se i kors. Värsta är att jag tar emot pengar från så otroligt många olika människor så jag drar på mig de mest vidriga sjukdomar, jag har bl a en återkommande halsinfektion som är sådär lagom spännande. Ikväll slog ändå allt när ögat helt plötlsligt började klia och kännas obekvämt, trodde jag fått något i ögat.. det tog sekunder för det att svälla upp, bli rött och börja rinna. Väldigt fräscht och kul.

Jag körde först "klia tills ögat ramlar ur" kuren. Den har varit mest tillfredsställande hittills. Sen provade jag att dränka ögat, halva ansiktet och framdelen av min tshirt i linsvätska. Det var blött. Nu har jag tejpat över eländet för att slippa se det.

Ledsen i ögat. Bokstavligen :(

Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love

Oh, stackare! Men ja, ganska mycket man utsätter sig för när man jobbar i en sån branch.. inget man tänker på direkt.



http://sakuradesu.blogg.se/

<B> 20 dagar tills Tokyo! </B>

2011-08-02 @ 21:55:20
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Debbie

Stackare! :(



Du måste köpa ögon-skölj från drugstore. De har speciella just för sånt.

Jag fick samma sak för ett par månader sedan, och det funkade när man sköljde med det ett par gånger om dagen. Samt att det lämnade en sval, skön känsla efter man sköljt också. ;)

2011-08-04 @ 10:27:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0