Border Security.. hjärtekrossande mer än något annat.

Jag älskar Border Security Australia och medan det är så lätt att tycka att dom är så himla märkvärdiga i sina regler så kan jag verkligen förstå varför och respekterar att dom bryr sig om och tar ansvar för Australien.
Men det är så hjärtskärande att se alla dessa människor men falska pass och magen fulla med droger för att dom ser det som en möjlighet att tjäna pengar. Hur många av er skulle ha "drug mule" på listan över extra job för att tjäna in pengar? Det är så fruktansvärt sorgligt att människor har det på det viset.

google

Svenska Kanal 9 (tror jag den heter!) har flera avsnitt man kan se på deras online TV, även Kanal 5 har "Gränsbevakarna Australien" för dom som vill se!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Det lät intressant, det måste jag kolla upp :)

2011-04-06 @ 10:10:13
URL: http://wiippola.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love

Ja, jag brukar också kolla på 'gränsbevakarna'.. så himla spännande när de hittar grejer, men sjukt jobbigt när det är människor som säkert lurats eller inte har koll på vad de ger sig in på som får flera års fängelse. Sjukt att man tar risken att dö/åka fast för så lite pengar (om man jämför med värdet på det de smugglar).



http://sakuradesu.blogg.se/



2011-04-06 @ 10:11:49
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: p i n k n a t i ♥ n

Älskar det programmet :)

2011-04-06 @ 15:24:04
URL: http://pinknation.se
Postat av: Ells

Jag brukar kika på det ibland. Mamma sitter som fastklistrad. Jag vet inte vad jag ska tycka.. Men jag håller med dig.. Det är rätt så sorgligt :(

2011-04-07 @ 10:20:49
URL: http://jademysteries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0