Busy monday!

Idag sov jag till nästan lunch och satt sen och latade mig i köket framför de sista av Tre Kronor innan det var dags att jobba. Jag hade ett 3 timmars shift med Minami-san, är så tacksam att jag har henne! Jag är fortfarande ordentligt rostig och osmidig men idag fick jag stå över en timme i kassan, det är bara öva, öva, öva.

Efter jobbet var jag fortfarande pigg och fick verkligen allt gjort tills vi ska åka till Kyoto. Först slängde jag av hyrfilmerna hos Tsutaya som ligger precis vid kontoret. Efter det åkte jag till Labi i Oimachi och höll tummarna på att jag kunde byta Yujis laddare som han fick i julklapp till den rätta där. Självklart inte, dom hade fortfarande inte den som han behöver så jag åkte till nästa Labi i Shimbashi. När jag ändå var igång då och ute och åkte bestämde jag mig för att samtidigt hämta upp Yujis nya kostymer vi shoppade åt honom dagen innan julafton. Där hade jag bara rent flyt eftersom jag varken hade med mig kvittot för dom eller visste riktigt vart affären låg. Nu ska jag bara packa sen kan vi åka direkt efter jobbet imorgon. Ska bli så mysigt att träffa familjen igen!



Tog den här klockrena bilden på mig i mössa, halsduk, tröjor, uniform, gud vet vad.. då hade jag varit hemma i 40 minuter. Man är ju halvt knäpp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0