Jag har blivit ett mini apotek.

Jag fick tid direkt hos tandläkarn och allt är okej! Det var en ordentlig inflammation som jag trodde i hela käken och upp i örat har jag ont. Jag har fått antibiotika för tre dagar plus lite anti-inflammatoriska värktabletter. Min tandläkare är underbar! Han fixar allt, cool är han också, hah. Men det känns att jag är lite dålig, blir nog bättre imorgon. Känns mig som ett mini apotek med alla piller.



På vägen hem hittade jag en ny drugstore närmare oss som säljer min Dear-Natura och det var bara bäst. Suppliments som jag tar varje dag är DHA (Omega-3), zink och järn! Det är min hemmagjorda ADD medicin som jag blandat ihop och det har en svag effekt (vilket varit guld). Är det några av er bloggläsare som tar suppliments? Omega-3, multivitamin osv :D ?

Men de fantastiska nyheterna är att jag från och med igår har medicin mot min ADD.
Idag är min andra dag med medicinen.
Jag försöker faktiskt fortfarande bara smällta att det är på riktigt för om jag ska vara 100% ärlig så var jag på bristningsgränsen. Nu är det bara att hålla tummarna om att medicinen fungerar!


Kommentarer
Postat av: Frida

Jag äter Omega-3 och en multivitamin, men glömmer rätt ofta...jag tar maxgränsen per dag kanske 20 dagar i månaden. Sen brukar jag äta Priorin (för håret) också, men jag har slut just nu och min man tycker de är lite för dyra :(

2010-12-01 @ 10:36:31
Postat av: Dani

Finns ju omega3 i fisk och jag äter jätte mycket fisk som innehåller massa fiskolja hah! Typ lax osv.

Så jag behöver inte det :D

Men multivitamin och sånt måste jag äta mer än andra för jag inte kan få i mig vitaminerna av någon anledning xD så jag får blåmärken jätte lätt pga. D vitaminbrist, woho!

2010-12-01 @ 11:16:12
URL: http://pikiyo.blogg.se/
Postat av: Jovio

Jag skulle behöva Omega-3 men jag känner mig osäker på om jag ska köpa eller inte. Känner mig skeptisk till om det faktisk gör någon skillnad, vad blir effekterna, är det värt pengarna etc. =|

2010-12-01 @ 14:20:37
URL: http://jovio.blogg.se/
Postat av: Britt

Intressant läsning om din ADD. Min mellansonen har ADHD. Han har ätit Ritalin men har slutat för han blev deppig av den så ska han få ny medicin efter jul. Han är halvjapan eftersom min exman kom från Japan. Jag vet inte om det är vanligt med ADHD i Japan? Kan du skriva om detta i din blogg om det är vanligt med ADHD eller ADD i Japan.

2010-12-01 @ 21:10:53
URL: http://bijaadjo.blogg.se/
Postat av: Livmoderskeppet

Jag brukar ta multivitamin men inte omega3 då jag äter så mycket lax och linfrön. För att det ska hjälpa mot ADHD (som jag har) så har jag hört att man måste ta ungefär 1000 kapslar per dag för att det ska komma till rätt nivå, men vet inte om det är sant.

2010-12-02 @ 15:45:37
URL: http://livmoderskeppet.blogspot.com
Postat av: Sanna

Jag har ätit omega-3 sen jag var liten, då fick vi barn äta flytande fiskolja varje morgon (uääk) medans mamma tog kapslarna.. Jag skulle säkert behöva ta multivitaminer då jag knappt äter nån frukt, men än så länge klarar jag mig ;)



Vill passa på att säga att jag älskar din blogg. Den är sjukt inspirerande och underhållande!

2010-12-06 @ 16:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0