Harvest Moon hela dagen

 

Jag har haft ett sånt himla flyt med big crop på senaste tiden
att jag börjar tycka att det inte är någon större match alls att få dom.

Men jag klagar inte, dom är ju värda sin vikt i guld, hihi!

 

 

Det går framåt för mig och Toore (tror han heter Trey).
Trodde han skulle berätta idag att han tycker om mig, han var på god väg!
Men sen viftade han bara bort det, suck.








Kommentarer
Postat av: sara

Det var inte lite crops du hade :D

Jag spelade Harvest Moon ett tag men det krävs ju så mkt tålamod känns det som^_^ något jag inte har eller så är jag bara kass på spelet.

Som du kanske kommer ihåg så funderar jag på att åka utomlands och studera, har hittat en utbildning/skola i Australien faktiskt som verkar intressant, men det är ju mkt pengar och jag är inte 100 på vad jag vill bli, vet att jag vill jobba med datorer iaf.:)

Tänkte ifall du har några råd för hur jag ska göra?

Det var den här utbildningen iaf http://www17.griffith.edu.au/cis/p_cat/admission.asp?ProgCode=1109&type=overview. Vet inte ifall jag bara ska gå ett år dock o sen fortsätta plugga i Sverige. Tänkte eftersom du studerar utomlands och också verkar vara intresserad av spel och datorer så kanske du hade något bra tips ^^'

2009-11-15 @ 12:04:09
URL: http://litenstorplanet.blogg.se/
Postat av: Andrea

Haha, jag håller på att försöka tjusa Muffy xD

2009-11-15 @ 12:04:17
URL: http://speechlessandbreathless.blogg.se/
Postat av: DJ

Hahaha! Vilka kuliga frågor du hade :)

Jag jobbar som lärare i åk 1-6, men har varit på högstadiet också vissa tider.



Visst är det skumt att lärare faktiskt är så himla friska? Lol :) Det kan ju bero på att man utsätts för så mycket olika baselusker och virus att man blir lite immun. Dessutom passar man på att vara sjuk då man själv är ledig :) Och det där med att komma i tid...pinsamt att erkänna, men jag åker så jag har en supermarginal. Men det är mest för att jag inte vill stressa. Jag hatar att stressa på morgonen och då åker jag hellre lite tidigare och kommer lugn och harmpnisk till jobbet... :)



Givetvis ser vi ALLT! Vi har ögon i nacken, på ryggen, fötterna, överallt! Oroa dig inte. Men sen är det så att man måste välja sina "slag". Om man är jättepetig hela tiden blir man galen! Huvudsaken att eleverna lär sig. En del koncenterar sig bättre med musik eller nåt att pyssla med. Blir det så att eleven inte tar till sig kunskap kontaktas föräldrar ganska omgående...:)



Favoritelever...det är inte alltid de som är bäst och det varierar. Det är mycket med personkemi också. Är eleven rolig och skämtsam, snäll, förstående etc, då är det bättre än om man alltid ska vara bäst! Får man ha favoritelever kan man fråga sig? Alla har det :) Men tricket är att inte visa det öppet utan behandla alla lika. Elever som visar att de vill, att de försöker och är positiva är favoriter. Elever som är roliga (men inte elakt eller för busigt) är också favoriter. De som är duktiga kan ibland vara favoriter :) Det är skönt att ibland slippa förklara på en miljon olika sätt och det ändå inte går in...Jag har favoritelever som är superbusiga, men har glimten i ögat och är trevliga på annat sätt :)



Usch, nu blev det ett långt svar! Sorry!

2009-11-15 @ 15:05:16
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: nicole

Sv: okej:) dom va ju bara såå söööta;) men då kopierar jag dom från din sida;p

2009-11-15 @ 16:55:58
URL: http://ichigojam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0