Zorori-kun!




Jag sitter och småskrattar för mig själv, sånt är friskt och mysigt. En av mina favorit böcker är inte en manga utan en bok som också finns som anime här i Japan och är med huvudrollsinnehavaren Zorori sensei!

Det är visserligen en barnbok men den är ruskigt rolig, Yuji brukar t om läsa mina böcker för mig ibland. Zorori har två kumpaner som följer honom överallt, två grisar och tillsammans hittar du på de mest bisarra saker. Det extra roliga med böckerna är att dom är böcker men har ändå illustrationer på varje sida och ibland pratbubblor, dom har också lite roliga småtoucher. Som till exempel en av mina favorit böcker där den läskiga meduzas huvud och ögonen på fladdermössen i grottan lyser i mörkret!

Det tycker barnen och jag är superkul

Zororis mål i livet är att bli kung över jävelskap och ha sitt eget kungarike med sin egna brud men trots att han hittar på mest.. jävelskap.. så tycker jag att Zorori är ändå väldigt snäll när det väl gäller

Dom finns att köpa här i Japan på vanliga bokhandlar och självklart Book-Off. Det finns också en massa på Yahho Auktion! Totalt 52 böcker och mina barn kommer ha alla för mammas skull!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0