Mobildekoration hemma!



Idag har jag varit uppe i 109 och köpt tidig födelsedags present till mig själv. B la fick jag ny dekoration till mobilen! Jag valde rosa, vit och svarta pärlor och också små vita pärlor som sitter emellan. Som special dekoration köpte jag en svart och rosa krona och två toffsar! På baksidan blir det ett svart hjärta med ett rosa M! Jag dekorerar bara  framsidan då jag använder baksidan till purikura!



Det här är jättepillrigt och jag hade bara en petgrejj kvar (använder såndär tandtråd plus petare, dom är asbra! så det fick bli avklippta tops. Jag sparar aldrig lim tuber för dom blir så kladdiga, det är riktigt kalas klister som man blir snurrig i huvudet av, hihi. Det tog ca två timmar och 5 tops men nu är det klart! Jag rekommenderar att tvätta fingrar hela tiden och byta verktyg när klistret klibbat för mycket. Hamnar någon pärla upp och ner så släng bort den, limbelägning är inte fint, det syns inte om man inte stirrar in i pärlorna och de glittriga syns inte så bra på men.. släng dom om du har tillräckligt. Andas syre. Kolla pannan och kinderna på extra pärlor som fastnat där i farten. Sätt alltid på det genomskinliga klister skyddet så du inte limmar direkt på telefonen.



Och så var det klart! Jag satte rosa pärlor lite sicksackigt i kantena som ram, tycker det blev charmigare med kronan än raka, svarta linjer. Nu får det torka!

Kommentarer
Postat av: tina

fint! (:

2009-05-08 @ 19:35:51
URL: http://tinys.blogg.se/
Postat av: Katja

Snyggt =)

Fin blogg <3

Natti natt!

2009-05-08 @ 23:43:37
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: lillasyster

duktga syrran :D:D:D:D

2009-05-09 @ 21:07:12
URL: http://jempnifer.blogg.se/
Postat av: Jojo

Hihi, fansiken så sött det blev!! :)

Good job!!

2009-05-12 @ 17:12:14
URL: http://jojoaug.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Ooh, va sött! ^^

Hoppas allt är bra med dig där borta =)

2009-05-15 @ 22:00:18
Postat av: JENNY HSU ♥

Skitsött! Jag måste lämna in mobil på lagning, annars hade jag satt igång något sånt projekt idag.. Sen har jag två feta telefonssmycken som hänger på sidan, folk tycker att DET verkar jobbigt haha..

2009-06-06 @ 10:13:00
URL: http://yannii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0