Min pre-födelsedag, del 1.



Eftersom lördagar är bättre än söndagar (som är min födelsedag i år) så tog Yuji ut mig på födelsedags firande igår! Först åkte vi in till Shinagawa Centrum och gick på TGI Friday's som jag pratat om i nästan ett år, hihi. Vi åt massor med pommes frites och kyckling, hamburgare och efter rätt blev chockladbrownie med vanilkj glass och chocklad och cola sås. Det var så mycket mat att vi kunde dela på en meny och blev så mätta att vi inte orkade resa oss.

Efter TGI gick vi tvärs över gatan till Prince Hotel och Prince Biografen! Yuji hade bokat biljetter till Änglar och Demoner som hade premiär här i fredags tror jag (vi är sist i världen med att få filmer, tror det beror mycket på att dubbnig och översättning tar tid men det är egna spekulationer. Vi såg givetvis den engelska versionen) så vi hämntade ut våra biljetter och köpte karamell popcorn! Vi fick allt i en sån söt liten korg att jag ville ta kort men då hade Yuji rensat hela korgen och den stod tom på marken!

Kul Japan fakta: I japanska biografer tänds inte lamporna förrän sluttexterna har rullat klart för det är då filmen anses vara klar. Majoriteten i en biosalong sitter alltså kvar tills alla eftertextern har rullat. Det gör inte vi för vi har en otålig svensk med oss som inte vill stirra på varenda person som hade ett finger med i en flera miljonerbudget film.



Kommentarer
Postat av: jennie & my

Grattis så jätte mycket på din födelsedag!!!!!!!

2009-05-17 @ 10:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0