Ito Yokado - Japanska Coop Forum.



Jag har ju som ni alla vet en ny kamera : D Lilla D-chan kopte vi i lordags och inte bara det, just den dagen hade dom ocksa sankt honom i pris med ytterligare 20% ! Totalt gick D-chan med vaska, lens, filter, memory card 2gb, tradlos kontroll och tripod pa 4 000 kr!

Sa idag nar vi gick och handlade mat fick han folja med! Och tripoden med for den delen. Tanka sig att mimmi skulle behova kopa en dyr kamera for att folk skulle fa se lite av Japan, haha.

  

Det saljs skol uniformer i mangder just nu hos Ito Yokado for snart borjar nya terminerna och barnen ska ha nya uniformer. Pa de vita skyltarna star det till vilken skola de olika uniformerna tillhor, det har ar endast tjejernas.

   

Det ar jordgubbs sasong nu! Det betyder dock endast att det FINNS jordgubbar, dom ar inte BILLIGA for det. Jordgubbarna saljs i olika prisklasser mellan 8 - 10 OFTAST. 7 och 12 har forekommit. Ju hogre siffra desto storre och sotare ar dom. Det ar fortfarande en liten krock i huvudet pa mig for i Sverige betyder det bara att ju storre nagot ar desto samre ar det, smaklost osv.. Vi har okcsa lite blackfisk som vi sjalvklart kopte sa jag inte surar, sma agg med prickar pa (?) och nabe kit! Vi fuskar inte sa nar vi gor nabe, vi koper allt var for sig och fixar men dar ser ni ett prakt exempel pa vad man ska ha i!



Och avslut.. det har ar inte vatten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0