Längtar du aldrig till Sverige? Hm...

Jag får OFTA frågan om jag aldrig saknar Sverige, om jag aldrig har hemlängtan?
Om dom stunderna skulle komma behöver jag bara en minuts tid åt att höra
Johan Glans summera just hur det är att bo i Sverige..

Så svaret är nej, jag har hittills aldrig haft Sverige längtan.





Kommentarer
Postat av: maya

Hahaha. Så sant!

2009-12-02 @ 11:56:35
URL: http://nipponbanzai.blogspot.com
Postat av: Felicia

Fin blogg :D

2009-12-02 @ 12:01:58
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Sara

haha visst blir man förvånad över hur"smart" man kan vara i vissa stunder? ;)



Liksom göra såna grejer man aldrig brukar göra annars och så resulterar det i brännskadade fingrar >.<



Det är lugnt. Ta den tid du behöver ;) Man märker hur stressigt allt blir nu när julen står för dörren. Det ska pyntas, städas, handlas, fixas och jaaa allt annat vardagligt som kommer emellan.



Vaaa så om fadern inte godkänner abort så måste kvinnan föda barnet? Sjuuukt. Man kan ju tro att det är stenålderslagar.

En kvinnas kropp är just en kvinnast kropp och visst ska väl mannen få vara delaktig men eftersom det inte är hans kropp så är det ju självklart att kvinnan ska ha sista ordet, tycker jag.



Jag är inte heller en anime fantast men jag har mina utvalda favoriter som jag kikat på under åren.



Ja, när det gäller Professor Layton så är det tillräckligt svårt på engelska haha. Jag tror oxå jag avstår från att ens försöka spela det japanska.



Jag är inte så värst förtjust i sitcoms, men i brist på annat så kan jag kika på Frasier eller 2 och en halv män. Gossip Girl däremot gillar jag. Likaså NCIS och Heroes. Fast Heroes var det ett tag sen jag kikade på. Stora favoriten är dock Buffy the Vampire Slayer. Köpte hela boxen för några veckor sen.



Vi spelar New super Mario bros Wii just nu. Det är sååå roligt. Det har influenser från SMB 3 till nes. Det bästa med det här spelet är nog flerspelarläget (att man kan spela upp till 4 spelar samtidigt). Jag och min sambo råkar alltid sabba för varandra, typ knuffa till eller putta ner i avgrunder o så. ^^

2009-12-02 @ 13:21:27
URL: http://felicia07.blogg.se/
Postat av: Neko

Svar: Jag brukar vara ganska julig men nu har jag inte mer än en julstake uppe. ^^; Jag tror att det beror på att jag flyttat till en etta och inte har plats för att go all out med gran och hela faderullan. Men sen när man ser er trixa i en (i mina ögon) mini-lägenhet så känner man sig nästan skamsen XD



Jag spelar DS lite till och från och favoriterna är väl Rune Factory 2, Animal Crossing och Pokémon Platinum. :3 Har en hel drööös med spel som bara ligger och aldrig blir spelade nu för tiden. Det känns lite saaad. Just nu är det Rune Factory som gäller iaf. Har du spelat det? Du som gillar Harvest Moon? :D

2009-12-02 @ 14:25:27
URL: http://nekoneesama.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hihi Tack så mycket! ^^

Men du har ju också en jätte fin blogg! <3

2009-12-02 @ 14:53:10
URL: http://yuma.blogg.se/
Postat av: Neko

Svar: Hur stor kan man få en etta där borta? Jag bor på 40kvm så som det är nu och tycker det är rätt litet. men det beror väl på att jag har världens emst gigantiska säng @_@ tar upp hela rummet känns det som!



Rune factory rekommenderar jag verkligen! jag kan inte längre spela vanliga HM har ajg märkt. testade senaste HM Shining Sun igår (som tydligen ska vara bäst) och jag blev så besviken! Jag har blivit bortskämd med RF :3

Pokémon var det tyvärr flera månader sedan jag spelade. Det är trist!

När vi var mindre så kom det ju inte ut spel så ofta så då hade man inte samma problem med att inte spela ut dem. Men nu vill man ju testa allt nytt!

Vad för slags spel kommer du vilja jobba med i framtiden? Bärbart?

2009-12-02 @ 15:25:20
URL: http://nekoneesama.blogspot.com
Postat av: Sabina

Haha, så klockrent :)

2009-12-02 @ 15:33:47
URL: http://sweetfairyfloss.blogg.se/
Postat av: Panda

Haha! Johan Glans är så himla rolig. Har du sett World Tour of Skåne? Kanske inte så roligt för dem som kommer uppåtlandet. Gör ganska mycket narr av resten av Sveriges befolkning som inte förstår skånskan. XD



Kram från Panda

2009-12-02 @ 18:51:13
URL: http://lifethatslife.blogg.se/
Postat av: Ammie

när du ser det, längtar du inte tillbaka då? x'D

2009-12-04 @ 17:45:25
URL: http://princesschan.blogg.se/
Postat av: Hajiru. (^w^)/

Jag fattar inte hur man kan längta till det. o.o Liksom... Inget illa menat direkt men jag avskyr Sverige och vill flytta till ett land som ligger i Asien.

2010-09-09 @ 00:05:38
URL: http://hajiru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0