Torsdags rambel och bentou-chan

Dagens bentou! Det går att klicka såklart för att få den mindre blurrig och sånt. Idag har jag gåtti skolan i 3 dagar, av någon anledning hade vi kanji klass idag, i vanliga fall börjar vi alltid kanji en vecka efter att skolan börjat. Så självklart kommer jag försent till klassen med häxläraren. Jag tror aldrig jag varit så liten, ynklig och rädd i en klass förut. Jag säger nästan ingenting (fast det gör jag inte i vanliga fall heller iof) och när jag väl gör det så låter det mer som jag tilltalar en general än en lärare jag betalar dyra pengar för. Hon är lite äldre, precis över 60 skulle jag tro, liten och nätt med rätt puffigt grått hår och världens rökhosta. Hon påminner om de tanter som sitter på terrasserna till Kina krogar varje kväll. Hon pratar mycket och skrattar tills hon hostar åt sina egna skämt medan klassen sitter helt förstenad, rädd för att ge ifrån sig fel ljud så man blir uppläxad. Nej jag tycker inte om henne.

Tycker inte om att gå i skolan alls. Gnäll, gnäll, gnäll, gnäll. Okej gnäll slut!

Igår kväll drog jag och Ken och karaokeade. Vi skrev in oss strax efter 8 på kvällen och lämnade karaoken runt halv 3 på natten. Så ska det vara! Det var ruskigt roligt, tror vi sjöng allt vi kunde komma på och mer där till (bl a samtliga sånger på Aqua's första skiva, haha). I helgen är det en massa planer, fredag blir antagligen Pure (jag hopppashoppas) och sen lördag ska Ken få träffa Yukari's (hans flickvän) kompisar och då tänkte jag kanske hänka på. Blir nog lite karaoke eller så. Senare på kvällen runt 12 eller 1 kommer Yuji tillbaka från Kyoto och då ska jag klänga på honom. MEN SEN, på söndag är the TOKYO GAME SHOW 2008 SOM GÄLLER. Jag är laddad! Jag är redo! Jag ska ladda min gameboy! Mina pokemon ska vara redo! Och sen ska vi dit och jag ska röra ALLT. Mysiga är att på måndag är det röd dag så jag får min Yuji hemma hela måndagen. Då ska vi kramas och göra annat TRÅK som man gör när man är tillsammans. Sen när det tramset är klart ska vi se på Lost, för jag har lite abstinens (mest för jag vill se vad som händer med Claire och Charlie, ända jag bryr mig om : D).

Nej nu har jag tappat fokus om det här inlägget (länge leve koncentrations svårigheter) så nu ska jag äta lite mat och kolla lite familjeliv.se och bara umgås med mig själv vilket är jättemysigt. Jag är så himla rolig, om ni bara visste. Men enbart när jag är själv, runt andra är jag väl sådär lite halvkul men sen då brakar det loss!

Kommentarer
Postat av: Nijin

Hej mimmi! skulle först och främst vilja tacka för en underbar blogg :D har följt dig länge på bilddagboken för att få se en glimt av Shibuya och Akihabara ^_^. Har nämligen planerat en semester till Shibuya i Mars/April för att få se Cherry blossom med flickvännen och kompisen. Har hört att mycket om att våren i japan ska vara något alldeles speciellt. Har så många frågor som jag söker svar på och skulle hemskt gärna vilja få prata med dig via msn eller maila om det skulle gå bra, då du får till det vill säga ^^ vad jag har förstått så verkar du ha mycket på gång för det mesta och jag vill inte ta upp för mycket av din tid men om du nån dag skulle kunna få lite tid över så får du hemst gärna maila mig eller lägga till mig på msn. min hotmail är [email protected]. ha det så bra =) Kram Nijin

2008-10-11 @ 09:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0