Lite uppdatering

Vi har haft en jattefin jul. Vi at massa god mat med massa goda vanner, precis som det ska vara. Nu ar det bara nagra dagar kvar till nyar och vi fixar for fullt. Yuji och Shingo ar ute och springer lite arenden, bl a ar han och handlar sake till nyar. Varan Osechi kommer hit imorgon, den blir levererad till dorren som tur ar sa jag har varit hemma nu och stadat undan julen!
 
Min dators skarm har ocksa slutat att fungera, eller lamporna rattare sagt i skarmen. Men nu nar livet forgylls av sa mycket annat sa har det blivit att datorn bara ligger pa en hylla i sovrummet och inte blir fixad. Jag har blivit mycket mer privat ocksa sen jag fick barn. Ar valdigt forvanad da internet alltid varit en del av mitt liv och jag trodde det skulle fortsatta att vara sa men t om pa min Facebook som ar privat sa har jag svart for att lagga upp bilder pa Shingo. Vet inte varfor jag blivit san. Det gor ocksa att jag inte vet riktigt vad jag ska ta mig till med bloggen, jag vill skriva om honom och om oss men samtidigt blir jag sa overbeskyddande. Vad skulle kunna handa liksom?
 
Nu ar han i alla fall 3 manader och vaxer sa det knakar. Eller han blir tjockare sa det knakar, han har fortfarande 56 i klader och de 62 som han har pa sig ar klader som jag inte orkar vanta mer pa att dom ska passa, han far helt enkelt ha for stora klader for jag vill kunna anvanda allt fint vi fatt/kopt! Han ar ju mycket nyfiken och sa ocksa och har sedan lange kunnat halla sitt huvud helt sjalv, sitta orkar han ocksa sa han spenderar mest sin tid i sin bumbo stol eller i famnen pa mig, bast tycker han om att sta upp det gor han nastan hela dagarna. Inte lange man fick njuta av den bebisen... kanns som att jag har en 9 manaders eller nagot redan!
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Fast du behöver inte skriva om honom om du inte vill. Det är flera saker i din vardag som folk (jag) är nyfikna på. Som hur gick det med mat till dörren?

2012-12-30 @ 13:37:55
Postat av: Anna-Lena

Du väljer själv hur mycket du vill skriva om din son. Jag har inga egna barn men hade jag det så skulle jag troligtvis skriva om barnets utveckling, favoritsaker etc som en dagbok som barnet kan läsa i framtiden. Bilder skulle jag vara rätt så restriktiv med och det med tanke på allt som sprids på nätet. Jag förstår inte dem som lägger ut ex badbilder och blöjbilder på sina barn, det finns ju trots allt en risk att dessa bilder hamnar i fel händer.
Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År!

2012-12-31 @ 00:40:46
URL: http://www.zimtsternli.blogg.se
Postat av: Spessartin

Jag förstår hur du tänker kring att lägga ut bilder.
Jag är gravid i vecka 15 och har inte nämnt ett ord om det på Facebook. Det måste va nåt med hormonerna, för jag har blivit väldigt "privat" av mig. Och lägga ut bilder på bebisen, det kommer jag nog inte att göra över huvud taget. Inte som det känns nu. Undantaget en bild när den är född, men sen så blir det inget mer med det. Jag tänker också att hur många är egentligen intresserade? Det finns folk som lägger ut fyra-fem bilder om dagen på Facebook på sina ungar, här han eller hon bakar pepparkakor, badar och så vidare. Men ärligt - hur mågna tycker att de bilderna är intressanta? Möjligtvis mor- och farföräldrar, men i så fall kan man väl lika gärna maila de bilderna som att lägga ut dem på nätet? Lite otäckt dessutom för man vet ju inte vem som tittar på dem. Det finns många sjuka personer och jag tänker inte exponera mitt barn på internet som det känns nu.

2013-01-02 @ 07:24:52
URL: http://spessartin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0