Yokohama Suizokukan!

Det blev att vi åkte till akvariet idag för att titta på Jinbeezame-chan som precis flyttats dit. Historien med honom är att dom hittade honom i Okinawa där han hade simmat vilse och det är bara en liten bebis på 4.5 meter så han var inte stor alls som Dai-kun som bor på Osaka akvariet (största akvariumet i Japan ligger i Okinawa och är världens näst största).



Visst är han fin!



Yuji tycker fisk är lite kul han också, lyckades knäppa en bild på honom precis som på våran allra första dejt som var på Shinagawa Prince Hotels akvarium :)



Det var så mörkt där att man knappt kunde knäppa några bilder alls, men en av höjdpunkterna när man är på olika ställen i Japan är omiyage shoppingen efter, det finns alltid en massa kakor och annat gott i gott i roliga askar och förpackningar som man kan köpa med sig till vänner, familj eller sig själv.



Och självklart varmkorv!



Varmkorv med ceasar sallad på.. det var något nytt även för mig.



Kommentarer
Postat av: Tova

Åh ser härligt ut! Är såå förtjust i såna där asiatiska kakor och roliga snacks-grejer man kan köpa. :D längtar till om några veckor då jag drar till Hong Kong och kan shoppa och äta loss, haha!

Kram

2010-11-07 @ 12:33:58
URL: http://trasslet.se
Postat av: Panda

Älskar marina arter också ^_^ Ser så fredfulla ut. Tror att fisken heter valhaj på svenska. Är inte riktigt säker men det ser väldigt mycket ut som en sån.



Kram från Panda ^_^

2010-11-08 @ 10:44:57
URL: http://lifethatslife.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Cool! Hur långa kan de bli?

Men den på bilden, är den 4.5 m :O huge!!



Haha, varmkorv :P Finns Ikea i japan, Btw?



Keep it up

Alex

2010-11-08 @ 13:52:06
URL: http://aoitori.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0