Yokohama Sea Paradise!



Jag tycker fiskar är bäst, jag har varit på fler akvarium i Japan än jag varit i tempel och nu så har akvariet i Yokohama, Sea Paradise, fått en Jinbeezame, alltså en sån stor firre som uppe på bilden.
Jag vill såg gärna åka och hälsa på den så vi funderar på att åka iväg på utflykt imorgon när Yuji äntligen är ledig från jobbet också så vi får se vad vi planerar ihop.

Det är lite speciellt att gå till akvarium i Japan eftersom japaner äter väldigt mycket fisk i sin original fisk form, utan att den blir av med huvud och grejer utan bara rakt upp och ner på tallriken. Detta gör att man alltid hör på akvarium en massa japaner som står vid de olika tankarna och säger "Åh va goooott".

Hmm..
Sea Paradise i Yokohama har även en liten Theme Park och andra små saker.

Kommentarer
Postat av: becka

hahaha.... "titta mamma, de liknar fisken vi hade till middag" :P



Men ska de inte finnas något jätte stort akvarium i japna? typ sea world lr likande?... Eller är det jag som har fel för mej... O.o

2010-11-06 @ 16:01:09
URL: http://gepzy.livejournal.com
Postat av: Andreea

hahahaha xD. De kanske skulle kunna sätta upp en skylt i början som säger: Var snälla ät innan ni går in till de akvarium som innehåller sällsynta fiskar!

2010-11-06 @ 17:05:19
URL: http://andreeapb.blogg.se/
Postat av: Linn

Mm, det är nog inte bara i Japan de gör så. Min "svärmor" lagar också till fisk med huvud och allt (hon är från Vietnamn). Jag har dock inte vågat pröva smaka... har du?

2010-11-06 @ 19:45:24
URL: http://imturningjapanese.blogg.se/
Postat av: sheungbie

haha, jag tänker på när min pappa sa att den där fisken är jätte gott och stor när jag var i akvarium i ocean park. Vi äter också med fisk huvud och så.

2010-11-06 @ 21:45:33
URL: http://sunway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0