Måndag igen.



Idag är vi lata och äter middag framför TVn, jag tycker vanligtvis inte om det (jag är en såndär sträng fru) för jag tycker att middag kan man väl i alla fall äta i lugn och ro och prata lite men ibland är det rätt skönt i soffan. Vi spelade SNES spelet "Jinsei no Game" som jag köpte för några veckor sedan som mer känns som att spela brädspel latmans stil ; D

Det var mysigt, trots att Yuji vann för att spelet är dumt och trasigt *väldigt bra förlorare*.



Yuji har också varit iväg och sålt/gjort sig av med alla de plastlådor som har blivit över efter att vi flyttat och inte behöver ha våra saker i de här osmidiga dumma lådorna längre (tornet är högre än vad som finns med i bild) vi fick inte många yen men det var skönt att han kunde ta jobb bilen och åka iväg med dom eftersom vi annars hade behövt BETALA för att få dom kastade (Japan är bra på mycket men inte sophantering) det är så svårt att bli av med saker här, inte konstigt att så många bor i rena rama lagerlokaler.

Men nu är dom äntligen borta så vi kan gå i sovrummet igen! Sängen vi har är så stor att den där lilla gången verkligen varit saknad när jag ska ut och hänga tvätt eller dammsuga.

Kommentarer
Postat av: Linn - I'm Turning Japanese

Jag brukar också föredra att äta tillsammans, varken framför tv eller dator. Det blir som mycket mysigare då. :)



2010-11-15 @ 15:42:09
URL: http://imturningjapanese.blogg.se/
Postat av: Annicat

Vad mysigt det ser ut:))

2010-11-15 @ 15:49:51
URL: http://mangaandart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0