Lite småshopping i Kita Shinagawa



Kita Shinagawa där vi åt lunch idag var så otroligt mysigt, som en egen liten by i stora Tokyo, det fanns affärer för allt och framför allt "senmon" affärer (affärer som specialiserar sig på något) som tatami golv, ris och så vidare fanns det en hel del av. Vi gick också förbi en glas, porslin osv affär som vi gick in i och vi hittade en superfin skål! Vi fick den för nedsatt pris då hon ägarinnan skrattade så gott åt att vi tänkt ha frukt i den när den egentligen är en special skål för en speciell typ av blomarrangemang som är kultur i Japan. Koll vi har.

Men jag kommer ha frukt i den, hah!



Den svarta skålen i mitten och drick underläggen som jag använder som mini dukar i de svarta tallrikarna köpte vi idag!

Kommentarer
Postat av: elin

Gillar din lägenhet skarpt! :) den är snyggt inredd men håller sig ändå till "the basics" superfint! :)

2010-11-11 @ 14:52:47
URL: http://thegoldenlock.blogg.se/
Postat av: TikkTakk

sv: Jo en DS lite hade jag velat ha om det inte va för att den inte har kamera och lite andra småsaker. Men de gamla gameboy spelen brukar jag spela på datorn med no$gba, haha xD Men egentligen vill jag mest kunna spela alla pokémon spel för emulatorerna för DS spel funkar inte så jättebra :/ Big is nice indeed!



Åh, känner mig hedrad! ^^ Hm jadu, jag är fortfarande rätt ny på att ta commissions och känner att jag inte riktigt vet hur mycket man brukar ta för det xD Jag kommer ju jobba med det minst 3 timmar, antagligen mer :o Har du något förslag? :3

2010-11-11 @ 20:23:52
URL: http://tikktakk.blogg.se/
Postat av: Hannah

hej. jag brukar läsa din blogg dagligen och jag älskar den! jag är nyfiken hur eran lägenhet ser ut.

2010-11-12 @ 02:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0