Mandag!



Jag forsokte att ta bild ute pa balkongen med kameran nyss men linsen vagrar fokusera sa det gar endast manuellt.. vet inte vad som ar fel, den har hallit pa sa ett tag nu, inte ens med auto installningar vill den ans fokusera och verkligen inte ta en bild. Kanske ar den trasig...

Klockan ar i alla fall prick 6 och solen haller pa att ga ner! Wow, vi har fatt ca 1 timme och en kvar mer solljus! Sen ar det sakert mer om man raknar med nar den gar upp (men det ser ju inte jag, haha). Jag har haft balkongdorren oppen i hela dagen i stort sett utan att frysa ihjal, det luktar sa gott utomhus. Futonen har ocksa fatt vadras tillsammans med tacke och kudde. Men nu ar som sagt solen pa vag ner och det blir kallt sa da blir det att dra for gardinerna och tanda lamporna. Forutom att stada trots att det inte behovdes har jag ocksa moblerat om lite har hemma, inget som man direkt ser men sa att mina vaskor inte ligger precis overallt. Nu ser det ut precis som innan jag bodde har, ytmassigt. Jag hittade smidigt ett talle att stalla min kladlada sa vi blev av med den.
Jag har annu inte trottnat pa att ga hemma, tycker det ar do mysigt och slipper sitta i skolan och ha angest over att det ar sa trakigt.

I lordags var det fest! Jag och Yuji akte in och traffade Lisse och Sverige ganget och sa drog vi till The Lock Up och at middag dar. Deraslilla show mitt upp i alltihopa skramde fan skiten ur mig, tycker INTE om sant. Men The Lock Up var mycket battre i Shibuya an i Shinjuku maste jag saga. Dom hade ocksa 10 ars jubileum sa vi fick en massa mat plus allt du kan dricka i 2 timmar for endast 3 000 yen per person. Nice! Efter det drog hela svenska ganget till karaoke och slappte loss i 3 trimmar. Det var asroligt, jag kan sakna karaoke sa mycket trots att jag anda gar nagelunda ofta fortfarande. Men ar van att ga minst en gang i veckan, det fungerar lite som terapi. Efter att vi varit popstjarnor drog jag och Lisse till PURE. Dar hade vi det najs som vanligt trots att vi bada av nagon mysko anledning tyckte partyt var slut vi 4 pa morgonen och akte hem (?) Lisse ville hem for att det snurrade och jag vet inte varfor jag kande en sync med henne och ocksa ville aka hem men jag minns att jag helt plotsligt, sa otrligt sjukt mycket bara ville aka hem och sova bredvid Yuji. Men innan dessa ryck hade vi en kanon kvall - vad vi kan komma ihag - och faktumet att vi bada hade rosa VIP armband pa oss plsu det vanliga lila nar vi vaknade betyder ju bara att vi maste haft det helnajs, haha.

Ikvall blir det japansk mat har hemma, ska satta riskokarn pa timer till klockan 8 och sedan hoppas pa att Yuji kliver in genom dorren da.

Kommentarer
Postat av: Lisse

Alltid roligast med dig :D

2009-03-30 @ 13:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0